Nejprodávanější Kniha - duben 2024

Černé díry
Stručná historie času pro 21. století. Ve středu každé galaxie se nacházejí nejpodivnější objekty ve vesmíru: černé díry.
Ukázky

Černé díry

449 Kč
Myšlenky
Pilíř, o nějž se lze opřít v otřásajících se časech zániku Západu a jeho přeměny ve světovou civilizaci všech kultů a ras.

Myšlenky

351 Kč
Přítomen!
Autor, přední básník XX. století, míří přímo na jádro systému, v němž žijeme – a zasahuje!

Přítomen!

297 Kč
Úsvit všeho
Dlouhé tisíce let jsme údajně žili v absolutně rovnostářských kmenech – než jsme vynalezli zemědělství a s ním také bohatství a chudobu, byrokracii a krutovládce. Učitelé dějepisu i autoři bestsellerů o historii tento jednoduchý příběh milují.

Úsvit všeho

629 Kč
Válka a trest
(2x)
Kniha, jež se věnuje historii ukrajinsko-ruských vztahů, je v českém veřejném prostoru, jímž se šíří redukované obrazy, zjednodušené pravdy, emoce a obavy, neobyčejně potřebná.

Válka a trest

440 Kč
Desatero pohybů
(1x)
Vážky létají přes oceán z Indie do Mosambiku, i když jejich tělo disponuje zásobou energie jenom na čtyři hodiny letu. Vorvaňovci při potápění do tříkilometrových hloubek stráví pod hladinou skoro čtyři hodiny.

Desatero pohybů

449 Kč
Josef Koudelka: Next
Životopisná kniha Josef Koudelka: Next se zabývá životní cestou i pozoruhodnou šíří fotografických zájmů Josefa Koudelky (*1938), dnes jednoho z nejuznávanějších světových fotografů.

Josef Koudelka: Next

898 Kč
Věc myšlení
Kniha Věc myšlení, kterou si Martin Heidegger věnoval ke svým osmdesátým narozeninám v roce 1969, představuje jakési jeho filosofické memento. Soubor z první poloviny 60. let obsahuje kromě jiného dva z Heideggerových nejdůležitějších textů vůbec.

Věc myšlení

288 Kč
Poslední cestopisy
Zofia Bałdyga je v jazyce přítomna tak jako v prostoru, tedy nahodile. Vždy má vztah k místu, ten však není určený státními hranicemi, byť by tím místem byl rodný dům a jazykem mateřština.
Ukázky

Poslední cestopisy

161 Kč
Zapomenutý ostrov
Monografie se ve třech studiích věnuje otázce naší současné identity a jejím historickým kořenům.

Zapomenutý ostrov

449 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>