Nejprodávanější tituly v roce 2024

Severská mytologie II.- III.

Severská mytologie v podání Neila Gaimana je ještě mytičtější než kdy předtím. Je proto pochopitelné, že autorův dvorní adaptátor Philip Craig Russell neváhal a převedl bestseller do komiksové podoby.

Ukázky

Severská mytologie II.- III.

898 Kč
Slunce a hvězda
Hrdinská výprava dvou polobohů ze světa Percyho Jacksona. Nico di Angelo jako Hádův syn zažil víc hrůz než kdokoli jiný.
Ukázky

Slunce a hvězda

404 Kč
Šílená babička
(1x)
Lucie potřebuje o prázdninách pohlídat děti.

Šílená babička

269 Kč
Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují
(1x)
Peter Wohlleben je nejznámějším lesníkem na světě a autorem bestselleru Tajný život stromů, který byl přeložen do více než čtyřiceti jazyků. Tato kniha je jeho příběhem. Nyní vychází v komiksovém zpracování.

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují

404 Kč
Věk autoritářů - 10%
(1x)
Kdo ochrání svět před samozvanými autoritáři? Samozvaní autoritáři se na domácím poli tváří jako ochránci obyčejných lidí před vlivem globalistů, v zahraničí vystupují coby hrdé ztělesnění vlastního národa.

Věk autoritářů

399 Kč
359 Kč
Vražedná splátka - 10%
Na okraji lesa se najde ohořelé luxusní auto. Když na místo dorazí policie, s překvapením zjišťuje, že ve voze je mrtvola a že požár s největší pravděpodobností nebyl nehodou, ale snahou o zahlazení stop.

Vražedná splátka

399 Kč
359 Kč
Zrození genderu
Otázka pohlaví – kdo jsme jako muži a ženy – nebyla nikdy tak aktuální ani tak špatně chápaná. Autorka v knize předkládá hluboký a zároveň velice čtivý a přístupný popis genderového paradigmatu a vysvětluje, proč se mu v poslední době tak daří.

Zrození genderu

313 Kč
1795. Honicí psi
(2x)

1795 je závěrečným dílem historické noir trilogie. Tycho Ceton se plíží městem jako raněné zvíře a spřádá plány, jak znovu nabýt důstojnost, o niž ho připravili.

Ukázky

1795. Honicí psi

538 Kč
Amsterodamské vigilie
Ve florentské galerii Uffizi také visí Rembrandtův obraz starce, nápadně podobného J. A. Komenskému, a mnozí badatelé skutečně předpokládají, že jde o filosofův portrét...
Ukázky

Amsterodamské vigilie

313 Kč
Arnoštova cesta
(1x)
Arnošt Lustig byl jedním z nejvýznamnějších světových spisovatelů, kteří se ve svých dílech věnovali holokaustu. Tento román v obrazech představuje hlavní momenty na jeho životní cestě.

Arnoštova cesta

323 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100