Nejprodávanější Kniha v roce 2024
děti a mládež

Procvičování pravopisu pro 2. ročník - 12%
Úkoly a cvičení v tomto pracovním sešitu jsou zaměřené na procvičení a zlepšení různých pravopisných jevů. Tematicky vychází z probírané látky češtiny ve 2. ročníku a je připraven v souladu s RVP. Každá kapitola obsahuje velké množství doplňovaček a opakování. Na konci publikace naleznete správná řešení všech úkolů, proto je také vhodná pro samostatnou přípravu.
děti a mládež

Procvičování pravopisu pro 2. ročník

59 Kč
52 Kč
Procvičování pravopisu pro 8. ročník - 11%
Procvičování pravopisu je součástí ucelené řady učebnic a pracovních sešitů Hravá čeština pro výuku českého jazyka na 2. stupni základních škol. Slouží k procvičování pravopisných jevů probíraných v 8. ročníku. Pracovní sešit sestavil odborný tým pedagogů a lektorů na základě zkušeností s výukou na 2. stupni. Součástí pracovního sešitu je klíč s řešením.
děti a mládež

Procvičování pravopisu pro 8. ročník

81 Kč
72 Kč
Procvičuji si - slovní druhy - 12%
Pracovní sešit je výbornou pomůckou pro všechny, kteří si chtějí lépe procvičit slovní druhy. To je téma, která žáci obtížně zvládají. V této publikaci se je naučí zvládat bez chyb pomocí úkolů, tajenek a přiřazování. Na konci procvičovacího sešitu jsou vždy uvedena správná řešení všech úkolů, proto je také vhodný na samostatnou přípravu.
děti a mládež

Procvičuji si - slovní druhy

59 Kč
52 Kč
Půjdem spolu do Betléma - 11%
23 vánočních koled (úprava pro klavír, zbocovou flétnu, housle, viloncello, zpěv a v příloze notace pro kytaru), přiložena vystřihovánka betlému.
děti a mládež

Půjdem spolu do Betléma

88 Kč
78 Kč
Rebelové a tajemná komnata
Z uzavřené cvičebny 2-17 je slyšet hudba a pohybuje se tam tajemný stín. Proč je ta cvičebna stále na zámek? Naši přátelé ze Společenstva rebelů Chris, Sára, Pat a Charles se chtějí nejen dobře připravit na zkoušky, ale také vyřešit prapodivnou záhad
děti a mládež

Rebelové a tajemná komnata

143 Kč
Rostliny cestovatelky
Prý nemůžeme zažít žádné dobrodružství, když pořád trčíme na jednom místě.
děti a mládež
Ukázky

Rostliny cestovatelky

239 Kč
Rufus zálesák - 11%
Vyrazit na víkend nebo na pár dnů do lesa, spát pod širákem, vařit si čaj ze smrkového chvojí, sbírat houby, zírat do ohně… kdo z nás to nemá rád? Les, a příroda vůbec, jsou nejlepší učitelé, jak ví každý zálesák, skaut, tramp i snílek.
děti a mládež
Ukázky

Rufus zálesák

224 Kč
199 Kč
Říkání o víle Amálce - 11%
Klasická pohádka pro děti. Pohádkové vyprávění o malé půvabné víle, která chce všem pomáhat.
děti a mládež

Říkání o víle Amálce

269 Kč
239 Kč
S Komenským do komiksu - 11%
Na únikovou hru se Filipa těšila. Vybrala si ji na oslavu narozenin a ten nápad spolužáky nadchnul. Dokonce i Vavřinec, řečený Vávra, pozvání přijal. Nejsou ve třídě kdovíjaká parta. Ani učitelé u nich neučí rádi.
děti a mládež

S Komenským do komiksu

341 Kč
303 Kč
Samá voda - 11%
(1x)
Malý poseroutka popatnácté! Užije si Greg s rodiči letní výlet? Greg Heffley a jeho rodiče se vydávají na výlet a hodlají si ho pořádně užít!
děti a mládež

Samá voda

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100