Nejprodávanější tituly v roce 2024
romantika

Dvě ztracená srdce - 20%
Mezi Farellem a Ivy, dvěma osamělými bytostmi, vznikne silná přitažlivost. Neodolají pokušení a stanou se z nich milenci. Oba ale mají za sebou těžké životní zkušenosti, které je poznamenaly.
romantika
Ukázky

Dvě ztracená srdce

69 Kč
55 Kč
Hra s ohněm - 20%
(1x)
Zlomený mladík na cestě do záhuby. Zjizvená dívka bez jasného cíle. Milostný příběh vytesaný do tajemství, poznamenaný bolestí a zpečetěný lží. Grace Shawová a West St. Claire jsou naprosté protiklady.
romantika
Ukázky

Hra s ohněm

279 Kč
223 Kč
Hraběnka z Karibiku - 20%
(2x)
Lord z Ashurstu vyrůstal v Indii a pracoval jako důstojník ve Východoindické společnosti. Když se dozvěděl, že zdědil titul hraběte a panství v Anglii, musel se vrátit. Jenže získat hrabství, které je na pokraji bankrotu, není žádná výhra!
romantika
Ukázky

Hraběnka z Karibiku

109 Kč
87 Kč
Hráč bez pravidel - 20%
(2x)
Majitel proslulého ranče Weston Rivera se vydává do hor, aby ve sněhové bouři zachránil finanční expertku April. Nebezpečná akce má ještě riskantnější dohru. April totiž u nich v Mesa Falls pátrá po záhadě, jež je spjatá s jeho velkým tajemstvím.
romantika
Ukázky

Hráč bez pravidel

69 Kč
55 Kč
Hradní pán - 20%
Bylo na ní něco tajemného. Něco před ním skrývala, Jake ale nebyl schopen přijít na to, co to bylo. Ale nakonec… podstatné byly jen dvě věci: že se dokáže postarat o jeho neteř… A že ho přitahuje. Hodně.
romantika
Ukázky

Hradní pán

69 Kč
55 Kč
Hříšný ostrov - 20%
(1x)
Stala se snoubenkou jeho otce… a pak i něčím mnohem více! Věřit Andreas Isle ale nemohl. A vlastně ani nechtěl! Zasnoubila se sice s Andreasovým otcem, ale Andreas byl jediný muž, o kterého Isla stála. Jediný, kterému byla ochotna dát všechno.
romantika
Ukázky

Hříšný ostrov

69 Kč
55 Kč
Hypotéza lásky - 11%
Romantická komedie o dívce, která se snaží přijít na to, kým je. Caro je neuvěřitelně chytrá.
romantika

Hypotéza lásky

269 Kč
239 Kč
Chci tě zpátky! - 20%
O miliardáři Williamu Walkerovi se povídá, že je arogantní a má srdce jako z kamene. Dělat mu osobní asistentku bylo pro Indiu nekonečnou noční můrou. Když se jí naskytla jiná pracovní příležitost, ani na chvíli neváhala a okamžitě po ní skočila.
romantika
Ukázky

Chci tě zpátky!

69 Kč
55 Kč
Jen jeden rok - 20%
(2x)
Druhý ročník mého vysokoškolského studia nezačal zrovna šťastně. Hned první den jsem se chytla s jedním arogantním Angličanem – a věřte tomu, nebo ne, bylo to na pánských záchodcích..
romantika
Ukázky

Jen jeden rok

249 Kč
199 Kč
Jménem mojí sestry - 20%
(1x)

Ve válce a v lásce je vše dovoleno Kamila při úklidu babiččina bytu objeví fotografii odhalující tajemství – babička měla sestru dvojče. Dvojčata Ester a Soňa dospívají v protektorátní Praze.

romantika
Ukázky

Jménem mojí sestry

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100