Nejprodávanější e-knihy v roce 2024

Řekni ano vévodovi - 20%
Romantický příběh dívky vstupující do společenského života a prožívající všechny nesnáze a nástrahy, s nimiž se mladičké debutantky setkávají, než vystřízliví nebo než je potká štěstí.
Ukázky

Řekni ano vévodovi

199 Kč
159 Kč
S láskou z Říma - 20%
(4x)

Kniha plná lásky a Itálie od královny romantických příběhů Když se Lisa rozhodne vydat po stopách rodinného tajemství do Říma, netuší, že stejnou destinaci si vybral i Will, kterého nemůže vystát. Po nevydařeném románku si totiž jeden druhého vzájemně dobírají a snaží se na společné chvilky zapomenout.

Ukázky

S láskou z Říma

279 Kč
223 Kč
Symetrie odplaty - 20%
(1x)
Pomůže David Raker dopadnout brutálního vraha žen? Lucinda Berringtonová původně fotila hotely do turistických průvodců, ale nudná, jednotvárná práce jí neuspokojovala, a tak se přihlásila na roční stáž k policejnímu sboru v Kapském Městě...
Ukázky

Symetrie odplaty

99 Kč
79 Kč
Vražedná mysl - 20%
(1x)
Samanthu Brownovou, mladou vysokoškolačku, nalezli doma v posteli s proříznutým hrdlem a nožem v ruce. Bez zjevných známek násilí či boje. Působí to jako jasný případ sebevraždy. Podivná reakce dívčiných rodičů však tuto teorii zvrátí a inspektorka Kim Stoneová pochopí, že tady šlo o vraždu.
Ukázky

Vražedná mysl

319 Kč
255 Kč
Život po Kafkovi - 20%
Román inspirovaný osudem Kafkovy snoubenky Felice Bauerové. Kdo vlastně byla Kafkova snoubenka Felice Bauerová, žena, kterou generace Kafkových fanoušků znají jen jako milovnici masitých pokrmů, těžkého nábytku a přesně nařízených hodinek?
Ukázky

Život po Kafkovi

198 Kč
158 Kč
Bretaňský odkaz - 20%
(2x)
Osmý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa.KOMISAŘ DUPIN TENTOKRÁT VYŠETŘUJE PŘÍMO PŘED VLASTNÍM PRAHEMV „Modrém městě“ na břehu moře slaví Bretaňci začátek léta a vše by bylo báječně veselé nebýt…
Ukázky

Bretaňský odkaz

209 Kč
167 Kč
Nevhodná partie - 20%
Pohledný, švihácký dědic vévodství lord Roland Northbridge Wilde – pro přátele North – se po dvou letech vrací z války do Anglie, odkud odjel poté, co ho opustila snoubenka Diana Belgravová, a zjišťuje, že jeho pověst mezi lidmi je hodně pošramocená.
Ukázky

Nevhodná partie

105 Kč
84 Kč
Posilování stresem - Cesta k odolnosti - 20%
(2x)
O stresu se hovoří zejména jako o umělé, lidstvem vyrobené zátěži. Člověk se musel naučit porozumět a vzdorovat rozmanitým stresovým vlivům od počátku své existence.
Ukázky

Posilování stresem - Cesta k odolnosti

279 Kč
223 Kč
Země těch druhých - 20%
V roce 1944 se Mathilda, mladá Alsasanka, zamiluje do Maročana Amina Belhadže, který bojuje ve francouzské armádě. Po osvobození se mladý pár odstěhuje do Maroka, do posádkového města Meknesu, kde žijí kolonisté z různých evropských zemí...
Ukázky

Země těch druhých

198 Kč
158 Kč
Děti Volhy
(15x)
Rusko roku 1916. Na dolním toku Volhy, kde od 18. století nacházeli domov němečtí emigranti, plynou stereotypní dny Jakoba Ivanoviče Bacha. Dvaatřicetiletý učitel němčiny má natolik nezajímavý vzhled i život, že se o něm nedá říct vůbec nic.
Ukázky

Děti Volhy

318 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100