Nejprodávanější Hudba na CD nebo AudioKniha na CD v roce 2024

Promlčení
(3x)
Detektivní román o zločinech, které dlouho spaly za hraničním pásmem. Když se k jedné složce s podezřelou smrtí připojí druhá, rozhodne se mladý detektiv Tomáš Volf vyzpovídat člověka, který se tehdy vyšetřování účastnil: bývalého úředníka ministerstva vnitra.

Promlčení

224 Kč
Případů se ujímá Jeeves

Pět povídek slavného britského humoristy, ve kterých ožívá svět staré dobré Anglie s mladými pány v kamaších, jejich strýčky, tetami, snoubenkami, komorníky a čaji o páté.

Případů se ujímá Jeeves

269 Kč
Ramones
Ramones je první album stejnojmenné punkové skupiny, vydané v dubnu 1976.

Ramones

647 Kč
Sámo

Velký vládce Čechů a tajný vyslanec krále Chlothara Nebýt nedlouhé zmínky v prastaré kronice tak řečeného Fredegara, možná bychom ani nevěděli, že francký kupec a později první známý český král vůbec existoval.

Sámo

296 Kč
Soudné sestry
(2x)
Úžasná Zeměplocha č. 6. Na Zeměploše, která je placatá a putuje vesmírem na zádech obrovské želvy.

Soudné sestry

323 Kč
Starý sad
Za devaterým kopcem, devaterým kamenem a sedmerým potokem byl jednou jeden sad... Navštivte s námi půvabné místo mezi starými stromy.

Starý sad

224 Kč
The Song Remains the Same
Led Zeppelin byli na vrcholu tvůrčích sil, když v červenci 1973 odehráli v newyorkské Madison Square Garden sérii živých vystoupení, kterou zachytili v koncertním filmu The Song Remains The Same.

The Song Remains the Same

431 Kč
Vánoce Hercula Poirota
V brilantně vykreslené atmosféře podezíravosti a vzájemné nevraživosti dojde k vraždě. Hercule Poirot bude tentokrát potřebovat veškerý svůj um, aby tak neslýchanému zločinu přišel na kloub.

Vánoce Hercula Poirota

305 Kč
Všecky krásy světa
Legendární vzpomínky Jaroslava Seiferta Všecky krásy světa jsou nádhernou exkurzí do půlstoletí české poezie. Autor své paměti dokončil v době, kdy byl léta v nemilosti komunistických úřadů.

Všecky krásy světa

261 Kč
Zemětřesení
Legendární album v remasterované podobě a se dvěma bonusy.

Zemětřesení

296 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100