Nejprodávanější tituly v roce 2024
starověk

Rubikon - 11%
(2x)
Hollandova kniha přináší živý obraz Římské republiky v zenitu její velikosti, která měla nakonec stát u počátku jejího pádu a transformace v císařskou diktaturu.
starověk

Rubikon

359 Kč
319 Kč
Dějiny českých zemí pro děti - 11%
Významné události z českých dějin převyprávěné tak, aby jim snadno porozuměly i malé děti. Vydejte se na toulky českou minulostí a seznamte se s událostmi a významnými osobnostmi, které se nesmazatelně zapsaly do dějin.
starověk
Ukázky

Dějiny českých zemí pro děti

314 Kč
279 Kč
Co v učebnici dějepisu nenajdete - Starověk - 11%
Bohatě barevně ilustrovaná kniha se věnuje období starověku v Africe, Evropě a Asii, je určena již žákům II. stupně ZŠ, a nabízí odpovědi i na takové otázky, jako proč římský císař Nero kvákal, jak vypadal egyptský dětský účes....
starověk

Co v učebnici dějepisu nenajdete - Starověk

449 Kč
399 Kč
Dějiny Afghánistánu - 11%
(1x)
Dějiny Afghánistánu podrobně mapují historii této malé a chudé země, ukryté ve vysokých horách Hindúkuše, jež se stala moderním nezávislým státem až v polovině osmnáctého století.
starověk

Dějiny Afghánistánu

386 Kč
343 Kč
Intimní historie - 11%
(4x)
V učebnicích historie a vědeckých dílech najdeme údaje o panovnících, slavných bitvách, hospodářství i umění, ale o základních lidských potřebách se toho dozvíme málo či vůbec nic.
starověk

Intimní historie

296 Kč
263 Kč
Za sedmi divy světa - 38%
Revidované, aktualizované a doplněné vydání s kvalitní obrazovou přílohou zahrnuje mapy, fotografie, klasické i nejnovější rekonstrukce těchto dávno zaniklých starověkých staveb a uměleckých děl.
starověk
Ukázky

Za sedmi divy světa

622 Kč
388 Kč
Posvátná tradice ve starém Egyptě - 11%
Celá staletí lidstvo fascinuje tajemství starého Egypta. Každý další archeologický objev však znamená novou hádanku. Pravý význam a smysl těchto objevů odhaluje tato kniha.
starověk

Posvátná tradice ve starém Egyptě

539 Kč
479 Kč
S Theodorem nejen o hieroglyfech - 20%
Tato publikace svým stylem volně navazuje na knihu S Theodorem o hieroglyfech. Je tedy psána jako dialog mezi mladým Martinem a moudrým Theodorem, který tentokráte medituje nad staroegyptským uměním doprovázeným krátkými hieroglyfickými nápisy.
starověk
Ukázky

S Theodorem nejen o hieroglyfech

199 Kč
159 Kč
Politické aspekty řecké tragédie/Political Aspects of Greek Tragedy
Řecká tragická poezie je bytostně politická, neboť život v polis i jeho inverze je ústředním tématem tragického dramatu. V této knize si proto autor klade za cíl pojednat o politických aspektech athénského tragického divadla a odpovědět na několik otázek.
starověk

Politické aspekty řecké tragédie/Political Aspects of Greek Tragedy

62 Kč
Hannibal před branami - 20%
(1x)
V lidských dějinách není mnoho osobností, jejichž jména jsou synonymem mimořádných vlastností a činů. Hannibal, syn Hamilkarův, vynikající kartáginský vojevůdce a politik za druhé punské války (218-202 př. n. l.) mezi ně mimo veškerou pochybnost patří.
starověk
Ukázky

Hannibal před branami

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>