Nejprodávanější tituly v roce 2024
moderní svět a civilizace

Smrt Západu - 6%

Nesmírně poutavá kniha, kterou však čtenář může strávit pouze tehdy, zbaví-li se všech svých předsudků k náboženství a víře.

moderní svět a civilizace

Smrt Západu

315 Kč
296 Kč
Umění protestu - 11%
Protestní aktivity u nás i ve světě sílí. Tato skutečnost je natolik zjevná, že se ji neodvažují popírat ani ti, kdo soudí, že důvod protestovat zanikl s rokem 1989. Occupy Wall Street, M15/Indignados, protesty v Rusku, arabské i evropské jaro, ...
moderní svět a civilizace
Ukázky

Umění protestu

207 Kč
184 Kč
Vznik Evropy - 20%
(1x)
Soužití v Evropské unii i její současná krize jsou podněty k zamyšlení nad tím, co Evropa znamená a jak vznikla. Úkolem této knížky je pokusit se zodpovědět, jak vznikala Evropa v dějinném procesu.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Vznik Evropy

199 Kč
159 Kč
Změny v českém pivovarství na přelomu tisíciletí - 20%
Monografie přináší pohled na proměny českého pivovarství v porevolučním období. Je doplněna několika výzkumy vnímání druhů a značek piva vysokoškolskými studenty.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Změny v českém pivovarství na přelomu tisíciletí

69 Kč
55 Kč
Svoboda jménem zlato - 20%
(1x)
Co by znamenal návrat ke zlatému standardu?Jakou roli hraje v historickém kontextu zlato? Profesor podnikové ekonomiky Dr. Hans J. Bocker - přední švýcarský ekonom se v knize věnuje aktuálnímu tématu dnešní doby - nemocnému peněžnímu hospodářství.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Svoboda jménem zlato

169 Kč
135 Kč
Třetí město - 11%
Publikace nabízí pohled na město obyčejné, každodenně prožívané, a tím utvářené a reinterpretované, naplněné lidským jednáním, komunikací a vztahy. Nabízí také pohled na obrazy města, které jsou odrazem a předlohou naší každodennosti současně.
moderní svět a civilizace

Třetí město

224 Kč
199 Kč
Nerovnosti ve vzdělávání - 11%
Kniha aktualizuje empirické poznatky z předchozí publikace autorského týmu - (Ne)rovné šance na vzdělání, vzdělanostní nerovnosti v České republice (Academia, 2006) a doplňuje důležitá témata, která v této knize chyběla.
moderní svět a civilizace

Nerovnosti ve vzdělávání

333 Kč
296 Kč
Země se ubrání - 11%
. Publikace je zaměřena nejen na problematiku opatřování energií, ale také na mnohem širší problematiku nadměrného čerpání přírodních zdrojů a poškozování životního prostředí.
moderní svět a civilizace

Země se ubrání

351 Kč
312 Kč
Interkulturní komunikace - 20%
Prudký celosvětový rozvoj civilizace přináší spoustu nových jevů, které se intenzivně prosazují v praxi, ale až následně se dostávají do zájmového pole vědy. Jedním z těchto nových fenoménů je interkulturní komunikace.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Interkulturní komunikace

271 Kč
217 Kč
McMafie - 6%
Britský novinář a historik provádí ve své knize čtenáře světem organizovaného zločinu v éře globalizace. Na řadě příkladů dokládá, jak organizovaný zločin pronikl v podobě stínové ekonomiky do každodenního života lidí na celém světě.
moderní svět a civilizace

McMafie

424 Kč
399 Kč
Zobrazuji 311 - 320 z 326 položek
<< < 1 .. 30 31 32 33 > >>