Nejprodávanější Kniha v roce 2024
beletrie

Náraz, Prales
(5x)
Major Roman Saran z ostravské kriminálky prožívá v životě další turbulentní období. Svérázný major si čistí hlavu v Praze a netuší, že právě zde na něj čekají další šokující odhalení – a to jak detektivní, tak životní...
beletrie
Ukázky

Náraz, Prales

268 Kč
Hořím
(1x)
Rozhovory s lidmi, kteří pečují o staré a umírající v domovech seniorů, hospicech a nemocnicích. Pečovatelé, zdravotníci, ošetřovatelé, kteří vnímají svou profesi jako dar a lidskost a empatii jako její podstatu.
beletrie

Hořím

395 Kč
Alt-Life
Alt-Life je příběh z budoucnosti. Josiane a René patří do generace 50/50. Žijí napůl ve skutečnosti, napůl ve virtuální realitě. A lidstvo právě potřebuje uprchnout z umírajícího světa...
beletrie

Alt-Life

538 Kč
Gazely
(9x)
Toto je příběh bouřlivého týdne tří nejlepších kamarádek, které kdysi chodily do třídy s Prvokem, Šampónem, Tečkou a Karlem.
beletrie

Gazely

386 Kč
Friedrich řečený Bedřich
(1x)
Je to jeden z největších Čechů, tvůrce naší národní hudby, bez jeho díla si českou kulturu ani neumíme představit. Přesto své chlapecké deníky i milostné dopisy psal německy a správně mluvit a psát česky se učil až dlouho po třicítce.
beletrie

Friedrich řečený Bedřich

359 Kč
Tatínek a moře
Tatínek a moře je poslední kniha, kterou Tove Janssonová o muminech napsala. Už od samého začátku je jiná než ostatní — rodina (tatínek, maminka, muminek a malá Mia) opustí údolí a odpluje na nehostinný ostrov...
beletrie
Ukázky

Tatínek a moře

313 Kč
Dívčí válka 4
Důležitá, nedobytná pevnost v držení katolíků - Vyšehrad. Husitské vojsko vedené hejtmanem Janem Žižkou se Vyšehrad bezúspěšně snaží dobýt.
beletrie
Ukázky

Dívčí válka 4

223 Kč
Poslední jednorožec
(1x)
Poslední jednorožec, slavná kniha Petera S. Beagla plná poetiky, čar a kouzel, v sobě skrývá také spoustu lehce humorného nadhledu, což je natolik neotřelá a pestrá kombinace, že se dodnes po právu těší celosvětové oblibě.
beletrie
Ukázky

Poslední jednorožec

358 Kč
Cesta
Svět pohltila apokalypsa. Trosky, popel a mrtví lidé. A otec se synem tlačí pustinou nákupní vozík se vším jejich majetkem. Deštěm, sněhem a mrazem kamsi na jih, na pobřeží, snaží se proklouznout mezi kanibaly a divokými tlupami.
beletrie
Ukázky

Cesta

628 Kč
Usedlost
(5x)

Usedlost se odehrává na jednom místě, ale v různých dobách. Začíná v současnosti – žena, která odlehlé rodinné stavení s pozemky právě zdědila, k nim nemá příliš silný vztah, připadá si tam cizí.

beletrie
Ukázky

Usedlost

439 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>