Jaroslav Vašák - Regionální pokrmy

Regionální pokrmy: z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)

Nakladatel: Libri 2001
Rozebráno
126 Kč
pohlídat

Anotace

Knížka přináší v přehledných a praktických receptech návod na přípravu několika stovek regionálních pokrmů a specialit, počínaje polévkami a předkrmy, přes hlavní jídla masitá, ale také bezmasá, jak sladká, tak zeleninová a další speciality (zejména rozličná krajová zpracování brambor), dále tradiční i netradiční přílohy, moučníky a další recepty.

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Regionální pokrmy
Autor:
Vašák, Jaroslav
Nakladatel:
Libri
EAN:
9788072770748
ISBN:
80-7277-074-8
Doporučená prodejní cena:
140 Kč
Popis:
1× kniha, brožovaná, 208 stran, česky
Rozměry:
14,5 × 20,5 cm
Rok vydání:
2001