Louise L. Hay - Miluj svůj ...

Miluj svůj život (ilustr.)

Nakladatel: Pragma 2004
Rozebráno
259 Kč
pohlídat

Anotace

Dárková edice bestselleru Miluj svůj život. Luise L. Hay nás vede k pozitivním změnám v našem myšlení a vytváří prostředí, které nás vede k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života.

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(6x)

Vaše hodnocení
MILUJ SVŮJ ŽIVOT je moje bible a obrátila mé myšlení o 360st. Luiso, díky za ni!!!
Tuto knihu jsem četla několikrát. Pokaždé mi napoví něco jiného. Spoustu věcí jsem díky ní pochopila a zamyslela se nad tím, s jakými lidmi se stýkám. V některých věcech jsem změnila své myšlení a opravdu to funguje. Doporučuji!!!
Tato uuuzasna knizka mi pomohla zmenit sve mysleni a zivot.Zjistila jsem,ze si sebe opravdu mohu vazit,podporovat se vsem co delam a mit se rada.Vnesla do meho zivota svetlo.Dokazu si vazit kazdeho noveho okamziku a vnimat radost ze vseho co delam.Velmi obdivuju autorku za ohromnou zkusenost,ze ktere vytezila to nejlepsi co mohla.Je pro me velkym prikladem.Dekuji!!!
Díky této knize jsem zjistila, jak může být život krásnější, báječnější, nádherný, láskyplný a jak mohu sama sebe milovat ještě více. Ale je to láska k sobě samé, svému srdíčku a svému já. Není to namyšlená nebo opovrhující láska. Miluji sebe, svůj život a všechny lidičky okolo. Vřele doporučuji všem, kdo jsou zrovna v tzv.depresi, protože Vás to...
Více
Cetla jsem tuto knihu a jsem nadsena...Neuveritelnym zpusobem mi zmenila zivot pozitivnim smerem.Je potreba se na text soustredit a i vicekrat si ho precist.Jsem ted naprosto jiny clovek, citim se zdrave, zbavila se nadvahy a miluji vsechny sve blizni.Moc doporucuji kazdemu precist si jakoukoli knihu od teto autorky.
Zobrazit další (2)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Miluj svůj život (ilustr.)
Autor:
Hay, Louise L.
Nakladatel:
Pragma
EAN:
9788072051021
ISBN:
978-80-7205-102-1
Doporučená prodejní cena:
288 Kč
Originál:
You Can Heal Your Life
Překlad:
Žlábková, Jana
Popis:
1× kniha, vázaná, 256 stran, česky
Rozměry:
16,5 × 23,5 cm
Rok vydání:
2004