Martin Fendrych - Samcologie

Samcologie

Nakladatel: Sláfka 2003
Rozebráno
224 Kč
pohlídat

Anotace

Velký současný milostný román je především poutavé čtení, které jeho autor koncipoval jako pozoruhodnou fresku o hledání a nalézání životních hodnot - víry, naděje a lásky.
Hrdina rozsáhlého příběhu s napínavou detektivní zápletkou prochází mnoha vypjatými situacemi ve své profesi (novinář) i v osobním životě (manžel a otec).

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(3x)

Vaše hodnocení
Nevím co ta paní četla, ale Samcologii určitě ne, četl jsem ji dlouho a pozorně , nic takového v ní není. Je to pěkná knížka, možná zbytečně dlouhá, ale rozhodně v některých pasážích hodně otevřená.
Martin Fendrych má co říct a umí to výborně napsat. Doporučuju všem, co mají rádi např. Emila Hakla, má podobný styl. Nedoporučuju útlocitným dívenkám (viz předchozí recenze), ty by měly zůstat u svých harlekýnek:)
Tak vážení, ti co jste taky naletěli, připravte se na scény, kdy autor popisuje zasunutí jeho nosu do různých řitních otvorů (myšleno opravdu doslova) zejména zpocených sekretářek.. tímto mi unikla detektivní zápletka a po celkovém pocitu omračujícího zděšení, jsem byla nucena tuto knihu vrátit nedočtenou (chudáci členové jeho rodiny)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Samcologie
Autor:
Fendrych, Martin
Nakladatel:
Sláfka
EAN:
9788086631066
ISBN:
80-86631-06-0
Doporučená prodejní cena:
249 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 464 stran, česky
Rozměry:
14,5 × 20,5 cm
Rok vydání:
2003