Dan Brown - Pavučina lží

Pavučina lží

Nakladatel: Metafora 2005
Rozebráno
269 Kč
pohlídat

Anotace

Napínavý román od autora bestselleru Šifra mistra Leonarda. Rachel Sextonová, zkušená analytička a dcera prezidentova volebního soupeře Sextona, má na osobní prezidentův rozkaz odletět do Arktidy, kde NASA učinila fenomenální objev. V miliony let starém meteoritu nalezla zkameněliny živočichů, důkaz mimozemského života.
Za polární kruh je...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(8x)

Vaše hodnocení
Knihu jsem přečetla jedním dechem. Občas se mi i dech zatajil. Děj byl napínavý a akce tam bylo také dost. Po přečtení Šifry a Andělů a démonů to je další skvělé dílo od Dana Browna. Doporučuji.
toš sem si precetla šifru,ktera mimochodem bude v kvetnu v kine(JUCHU),pak andely a demony a tedkonc mam rozectenou tu pavucinu...ctive jako vzdycky,ale trosku mi vadi ty chvaly na americkeho prezidenta...snad se to zlepsi,ale jinak taky nemuzu jinak nez doporucit!!!
Přečetla jsem Šifru i Andělé a démoni a mám jen skova chvály!
Knížka se čte jedním dechem.Davida Browna bych přirovnala k Arthuru Haileymu. Oba autoři se skvěle čtou a mají super děj.

po cca pul roce, kdy jsem precetl jednim dechem Da Vinci Code, jsem v sobotu behem 12 hodin precetl Pavucinu, pravda, s prestavkami na jidlo :-) ale kniha je opravdu strhujici ... rozhodne doporucuji k precteni.

Rudy

Dan Brown píše naprosto hrozně:-). Na konci každé kapitoly musí něco načnout a vám tak není dovoleno odložit knihu, dokud nepřijdete na kloub objevivší se záhadě, jenže než je rozkousnuta záhada jedna, objevuje se další a tak pořád dokola. Tentokrát má kniha trošku pomalejší rozjezd, ale pak se to rozjede celkem šíleně a dojezd je zas trošku...
Více
Z knihy sem byl opravdu nadšenej. Konspirace, vysoká politika, věda... super téma. I příběh je zajímavý a má říz, ale zklamání z posledních asi 50ti stran knihy mě donutilo dát 'ujde'. Nebudu psát proč, ať neprozradim, co se tam děje, ale fakt zbytečné věci. Trochu se to zvrhlo do klasických hollywoodských akčních filmů...
Děj byl opravdu strhující,ale četl jsem od něj šifru a andělé a démoni a tenhle kousek už hraničí s místy se Sci-fi.Proto pavučinu řadím až na třetí místo Jinak je to autor, který dokáže znovu přitáhnout ke knížkám i obvyklé nečtiče:). pochvala
Zobrazit další (5)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Autor Šifry mistra Leonarda nabízí další porci levného guláše

(...) Thriller si žádá časté střihy, dramatiku krátkých vět, zdánlivou oporu v důvěrně známé (i virtuální) realitě světa těchto dnů - a schopnost strhnout lavinu čtenářů. Což se však při nejlepší vůli dopředu naplánovat nedá a Brownovi se to stoprocentně podařilo, ať se to někomu líbí nebo ne. Že opět chytře nabízí nejlacinější brakovou koláž "všeho, co je nejlepší", (vzpomeňte si na dort pejska a kočičky z Čapkových pohádek), to je asi docela vedlejší. (...) Přes všechny výhrady je prvních 250 stran románu kupodivu opravdu strhujících. Zbytek je už jen neuvěřitelná nuda.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Pavučina lží
Autor:
Brown, Dan
Nakladatel:
Metafora
EAN:
9788073597719
ISBN:
80-7359-771-3
Doporučená prodejní cena:
299 Kč
Originál:
Deception Point
Překlad:
Petáková, Blanka
Popis:
1× kniha, vázaná, 536 stran, česky
Rozměry:
12,8 × 20,5 cm
Rok vydání:
2005 (1. vydání)