Sebastian Dickhaut, Sabine Sälzerová - Basic Cooking

Basic Cooking: Všechno, co potřebujete vědět, abyste uvařili rychle a dobře

Nakladatel: Ikar 2002
Rozebráno
242 Kč
pohlídat

Anotace

Know-how od nákupu po vaření. Přes 100 vynikajících jídel včetně pečených brambor a italských topinek. Pro všechny, kteří chtějí víc než se jen dosyta najíst.
Netradiční, moderně koncipovaná kuchařka, určená pro "kuchaře", kteří se nebojí nápaditosti a experimentování v kuchyni. V úvodu se dozvíte, jak dobře nakupovat, jak správně ukládat do...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Basic Cooking
Autor:
Dickhaut, Sebastian a Sälzerová, Sabine
Nakladatel:
Ikar
EAN:
9788072028979
ISBN:
80-7202-897-9
Doporučená prodejní cena:
269 Kč
Překlad:
Lieblová, Dagmar
Popis:
1× kniha, brožovaná, 168 stran, česky
Rozměry:
23 × 24 cm
Rok vydání:
2002 (1. vydání)