Jaromír 99, Jaroslav Rudiš - Zlaté Hory ...

Zlaté Hory (Alois Nebel 3)

Nakladatel: Labyrint 2005
Rozebráno
179 Kč
pohlídat

Anotace

Závěrečný díl úspěšné komiksové trilogie autorské dvojice Jaroslav Rudiš (námět a scénář) & Jaromír 99 (námět a kresby). Třetí díl je asi úplně nejtemnější a nejsyrovější. Děj se přesouvá zpátky do hor, kde se nelítostná minulost Sudet prolne se syrovou současností a autoři nechají jednu z hlavních postav zemřít. Do života Aloise Nebela zasáhne velká povodeň a konečně i velká láska.

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(3x)

Vaše hodnocení
Ty jo! Je to super jízda. Skoro jako vlakem. Teda lepší. Já jsem z toho auf! Chtěla bych potkat oba autory a pozvat je na pivo s rumem. A taky pana Nebela. Viděla jsem ho v Akráči. Ty jo, lidi! On fakt je!!!! Přeju klukům další díly s Nebelem. Jen ten Wachek, jestli je, tak si nic od něj už nic nekoupím. Ale jinak je to SUPERRRRRRR!
Jo jo, Nebel je kult. A posledni dil je pekne syrovy. Uz se tesim do Sudet.
Fakt dobrej pribeh. Nebel je na ceskym trhu fenomen. A je to taky dost drsnej graphic novel, napr. sceny, kdy Cesi po valce strilej Nemce ze Sudet a z koncentracniho tabora se stane autokemping...

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Alois Nebel se vrací zpátky do hor

(...) Všechny přísliby jsou ve Zlatých horách skutečně naplněny a celá trilogie se generálně uzavře za přítomnosti snad všech postav, s nimiž jsme se dosud setkali. (...) Jaromír 99 na několika místech opět přesvědčí, že má-li chuť a je-li mu dána příležitost, dokáže výtečně vyprávět obrazem; v jiných pasážích zase o tom, že jeho stylizace nezvládne vše. (...) Autorům se daří splétat jednotlivé dějové linie a plynule je propojovat, především Nebelovým charakteristickým "výkladovým" rozprávěním. (...) Ne vše je však zcela tak předvídatelné, natož jasné. (...) Je to komiks ryze český, a to v tom dobrém i v tom horším, nejen náměty, ale i svými nedostatky a specifickým stylem vyprávění.
HODNOCENÍ LN: * * *

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Zlaté Hory (Alois Nebel 3)
Autor:
Jaromír 99 a Rudiš, Jaroslav
Nakladatel:
Labyrint
EAN:
9788085935677
ISBN:
80-85935-67-8
Doporučená prodejní cena:
199 Kč
Ilustrace:
Jaromír 99
Popis:
1× kniha, brožovaná, 120 stran, česky
Rozměry:
16,5 × 23 cm
Rok vydání:
2005 (1. vydání)