- Kuchařka naší vesnice

Kuchařka naší vesnice

Nakladatel: Cesty 2005
Rozebráno
315 Kč
pohlídat

Anotace

Upravené vydání nejznámější české kuchařky pro každou domácnost obsahuje více než 2000 receptů teplé i studené kuchyně, tradiční i moderní receptury na polévky, omáčky, pokrmy z obilovin, zeleniny, drůbeže, zvěřiny, masa a ryb. Přináší základní informace o používaných surovinách i kuchyňském vybavení a zásadách správné výživy.

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(4x)

Vaše hodnocení
Vlastním kuchařku již 50 let. Opatruju, jako poklad. Myslím, že málokdo ví, že je to kuchařka paní Sandtnerové, kterou neupravili obsahem, ale jen správnější češtinou a pokud se pamatuji, dietním programem v závěru knihy. Originál jsem darovala dceři (našla jsem ji v jednom antikvariátu) a porovnala. Je to opravdu původní a upravená kniha paní Marie Janků-Sandtnerové !!!

Tato kniha je kousek domova tady v U.S.A. Vsechno co mi tato kucharka pomohla uvarit, chutnalo presne jak to ma chutnat.Dekuji

Tuhle knihu už máme doma, ale sestra si ji bere do Prahy na kolej, takže ji doma už neuvidíme. Jinak obsahuje spoustu věcí navíc jako jídelníčky, diety, nutriční hodnoty a zásady stolování. Ještě stále nemůžu uvěřit tak nízké ceně za tak kvalitní publikaci.
Pro zacatecnika ? katastrofra ! Cekal jsem popis pripravy jidel a tohle je kniha kde je o priprave kazdeho jidla 5 radku.... no snad oujde kniha vratit a zitra vyberu jinou.
Zobrazit další (1)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Kuchařka naší vesnice
Nakladatel:
Cesty
EAN:
9788071812371
ISBN:
80-7181-237-4
Doporučená prodejní cena:
350 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 512 stran, česky
Rozměry:
21 × 29,5 cm
Rok vydání:
2005 (15. vydání)