Lisa Moosová - Poprvé a pak pořád znovu

Poprvé a pak pořád znovu

Nakladatel: Rybka Publishers 2005
Rozebráno
206 Kč
pohlídat

Anotace

Když v květnu tohoto roku vyšla v Německu kniha Poprvé a pak pořád znovu, stala se okamžitě bestsellerem a její autorka rázem nejčtenější německou ženskou autorkou. Neobvykle otevřená výpověď Lisa Moosové, která se ve svých šestnácti letech ocitla ve světě prodejné lásky a která se nyní ve svých sedmatřiceti rozhodla vylíčit svůj mimořádně pohnutý...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(6x)

Vaše hodnocení
Tahle kniha je opravdu super a vůbec mě nezklamala. Pořád samé zvraty a člověk nemůže odhadnout co bude na dalších stránkách. Také jak autorka vylíčila sama sebe po psychické stránce, jak se měnila, jak přemýšlela, jak se skoro zbláznila... Hlavně kniha sama o sobě čtenáři dost dá, ukážemu jak to chodí mezi prostitutkama, jak je člověk jednou nahoře a pak zase dole...
Od této knihy jsem se nemohla odtrhnout. Hodně otevřeně napsané. Vřele doporučuji.
Absolutně super, nemám výhrady, nelze se odtrhnout:-)
Nejdříve se mi do té knížky něchtělo. Ale když jsem ji začala číst, tak jsem se od toho příběhu nemohla odtrhnout, jak jsem hltala každé slova a věty. Přečetla jsem ji za víkend. Úžasný příběh.
Vřele všem doporučuji. Je to perfektní kniha psaná srdcem. Někoho by mohla zaskočit její otevřenost, ale za sebe říkám, že lepší titul tohoto žánru jsem nečetla. Obdivuji spisovatelku a hluboce s ní cítím. Velmi mě ohromila svou otevřeností a věřím, že každý, kdo má srdce a ví, jak tvrdý je život a boj o přežití, bude z této knihy nadšený.
Hodně realistická záležitost, někdy dost protivně drsná na čtení, ale určitě se vyplatí. Zvládla jsem ji během jednoho odpoledne, je to knížka, která vtáhne do děje.
Zobrazit další (3)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Získá si příběh prostitutky i Česko?

(...) Čtení pro voyeury? Ne jak by se na první pohled mohlo zdát. Neboť přes všechnu "šokující otevřenost" jde v prvé řadě o odvážnou intimní zpověď ženy, která na základě vlastních zkušeností poodhaluje tabuizovaný svět prostituce. A to takovým způsobem, aniž přitom kohokoliv šetří. Sebe nevyjímaje. (...) Kniha tedy celkově nevyznívá jako žalozpěv oběti, ale je navzdory jejím krkolomným pádům svědectvím o velké životní vitalitě i neochvějné víře v "opravdovou velkou lásku".

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Poprvé a pak pořád znovu
Autor:
Moosová, Lisa
Nakladatel:
Rybka Publishers
EAN:
9788086182933
ISBN:
80-86182-93-2
Doporučená prodejní cena:
229 Kč
Originál:
Das erste Mal und immer wieder - Autobiographische Schilderung einer Prostituirten
Překlad:
Demantová, Yanna
Popis:
1× kniha, vázaná, 256 stran, česky
Rozměry:
13,5 × 20,5 cm
Rok vydání:
2005 (1. vydání)