Andy Riley - Králíčkovy sebevraždy

Králíčkovy sebevraždy

Nakladatel: Paseka 2008
Rozebráno
144 Kč
pohlídat

Anotace

Bláznivá kniha králíčkových sebevražd komiksového kreslíře Andyho Rileyho je plná černého humoru na téma, jak to má malý bílý králíček udělat, aby sám sebe úspěšně sprovodil ze světa. Knížka není vhodná pro přecitlivělé čtenáře.

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(1x)

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

A teď mě omluv, jdu vyskočit z okna

(...) Autor nechává tento symbol roztomilosti (vzpomeňme na Azurita) pod padajícím krápníkem, mezi invazními jednotkami, v toasteru, u podminované věže v Pise, pod tryskami rakety, v toaletě letadla či na dece před Noemovou archou ignorovat nástup na palubu. Čirý nonsens, hříčka, dada bez poslání, které po umění požadoval socialistický realismus, ale zato neodolatelně legrační. A ve výsledku osvěžující a snad i očistné stejně jako předešlá dílka třaskavého humoru.

Králíčkova sebevražda na dvaasedmdesát způsobů

(...) Největší slávu ale Rileymu přinesla právě jeho záliba v poněkud drsném humoru - čas od času vezme pero a nakreslí další způsob, jak by mohl ze světa odejít králíček, kterému se už nechce žít... Těch možností už vymyslel tolik, že vyšly ve dvou knížkách, z nichž se záhy staly bestsellery. První z nich nyní vydalo nakladatelství Paseka. Je to humor, který nejspíš neudělá mnoho radosti chovatelům domácích mazlíčků a útlocitným duším vůbec, všechny ostatní ale pobaví.

Králíčkovy sebevraždy

Pokud jste králíček a pomýšlíte na sebevraždu, je tato kniha určena právě vám. Pokud nejste králíček, ale pohybujete se často na internetu, je nemožné, abyste se s roztomilými hrdiny morbidních stripů už nesetkali. Králíčkovy sebevraždy jsou totiž skutečným evergreenem internetového humoru po celém světě.
Celá recenze

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Králíčkovy sebevraždy
Autor:
Riley, Andy
Nakladatel:
Paseka
EAN:
9788071859482
ISBN:
978-80-7185-948-2
Doporučená prodejní cena:
160 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 96 stran, česky
Rozměry:
19 × 14 cm
Rok vydání:
2008 (1. vydání)