Jaromír Trejbal - Z hotelu Ritz ...

Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana

Nakladatel: Ikar 2009
Rozebráno
269 Kč
pohlídat

Anotace

Kuchařský učeň v šlechtickém kasinu v Celetné ulici, skalní nekuřák, centr dorostenecké prvoligové Slávie a později kuchař hotelu Beránek se v roce 1929 ocitl v městě nad Seinou. V Paříži v České restauraci zahájil Jaromír Trejbal tehdy velkolepou cestu po proslulých evropských hotelích a restauracích.
Po návratu domů v roce 1937 pracoval velmi...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana
Autor:
Trejbal, Jaromír
Nakladatel:
Ikar
EAN:
9788024912158
ISBN:
978-80-249-1215-8
Doporučená prodejní cena:
299 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 296 stran, česky
Rozměry:
17,3 × 24 cm
Rok vydání:
2009 (2. vydání)