Petr Mach - Jak vystoupit z EU

Jak vystoupit z EU

Nakladatel: Laissez Faire, o.s. 2010
Rozebráno
108 Kč
pohlídat

Anotace

Petr Mach, ekonom a bývalý poradce prezidenta Václava Klause ve své nejnovější knize podává zákulisní svědectví procesu schvalování Lisabonské smlouvy. Kniha je bohatou dokumentací jednání s Evropskou unií od vstupu ČR do EU do současnosti. Autor uvádí řadu překvapivých, místy až skandálních výroků nejvyšších českých i evropských představitelů....
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(6x)

Vaše hodnocení
Knihu jsem přečetl takřka 'jedním dechem'. Je zde plno věcí a souvislostí, které jsem předtím nevěděl, nebo si je neuvědomoval. Rozhodně ji doporučuji každému, kdo se jen trochu zajímá o dění v Evropě. Kniha navíc není dlouhá a to je ještě psána většími písmeny.
Kniha má svižný styl a čtenáře nezatěžuje odbornými výrazi. Jsou v ní často šokující pravdy, o kterých bychom měli jako Češi vědět. Rozhodně doporučuji!

V knize je hned na začátku psáno o něčem, co praští do očí. Schvalování zákonů bez možnosti být proti, jak Topolánek za léta změnil postoj v rozhodnutí o vstupu do EU. Či to, jak je ve skutečnosti Bruselský parlement oproti samostatným státům nepraktické řešení. Doporučuji

Velmi doporučuji, zvláště čtenářům kteří berou současnou podobu EU i naše členství v ní, jako nějakou dannost kterou nemohou změnit.Je to realistický pohled z druhé strany názorového spektra.V TV nebo novinách se s ním, bohužel, často nesetkáme.Proč asi?
Nezaujaté, srozumitelné a pravdivé povídání o Evropské unii. Alternativa nesvobodné EU skutečně existuje, je dosažitelná a byla by pro nás ve všech směrech pozitivní. Kniha otvírá oči a odhaluje pravdu o evropské politice.
Vynikající. Přehledně zmapována historie našeho zapojení do EU, pregnantně popsán současný stav a narýsováno, jak z něho ven. Vřele doporučuji.
Zobrazit další (3)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Jak vystoupit z EU
Autor:
Mach, Petr
Nakladatel:
Laissez Faire, o.s.
EAN:
9788025466247
ISBN:
978-80-254-6624-7
Doporučená prodejní cena:
120 Kč
Popis:
1× kniha, brožovaná, 100 stran, česky
Rozměry:
14,8 × 21 cm
Rok vydání:
2010 (1. vydání)