Jorge A. Estrada, Tomáš Holeček - Usnula jsem
Snížená cena

Usnula jsem

Nakladatel: Albatros 2010
Rozebráno
116 Kč
pohlídat

Anotace

Taková hrůza! Malá Miroslava usnula na hrobě. Bude teď sloužit zlé Doně Josefíně a zůstane navěky uvězněná v podzemí? Aby se mohla dostat zpět, musí včas získat slzu zemřelého. A to úplně sama! Ale i v říši mrtvých se najde pár správných chlapíků, co mají pro strach uděláno. Držme jim palce, ať to společně zvládnou. Celý příběh naleznete také na přiloženém DVD!

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(2x)

Vaše hodnocení
Veselá a hravá knížka o roztomilé holčičce, které děti strašně fandí. Nebojte se, bát se nebudete, všechno dobře dopadne, dětem se to líbí. Přiložené DVD je skvělý bonus, film je super doplněk knihy.
Možná se téma na první pohled zdá poněkud strašidelné, ale děti knihu milují, všechno dobře dopadne a je to veselé. Všichni malé holčice hlavní hrdince velmi fandí. A film na DVD je velmi roztomilý, obojí doporučuju!

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Co zmůže slza mrtvého

Když holčička usne na hrobě, může se stát, že se probudí v říši mrtvých. Potkává samé divné postavy: pána omotaného anakondou, ženu s hlavou v podpaží, jednonohého chlapečka, který se snaží nakopnout míč, zdvořilého muže, kterému trčí ze zad sekyra, zamilovanou dvojici, kterou olizují plameny, nebo třeba rozverného prodavače s hlavou proklátou jedovatým šípem... Trochu horor, ale protože vlastně popisuje věci lidské a protože jde o dobrodružství dítěte, není tu řeč o žádné morbiditě. Kostlivci, lebky, zobající kostry ptáků, kříže i hřbitovní kvítí jsou tu logickými rekvizitami.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Usnula jsem
Autor:
Estrada, Jorge A. a Holeček, Tomáš
Nakladatel:
Albatros
EAN:
9788000026893
ISBN:
978-80-00-02689-3
Doporučená prodejní cena:
269 Kč
Ilustrace:
Dufková, Kristina
Popis:
1× kniha, 1× DVD, vázaná, 80 stran, česky
Rozměry:
22 × 22,1 cm
Rok vydání:
2010 (1. vydání)