Martin Jiskra - Dvanáct chutí roku

Dvanáct chutí roku: Čtyřchodová menu od ledna až do prosince

Nakladatel: Ikar 2011
Rozebráno
314 Kč
pohlídat

Anotace

S velkou invencí proměňuje autor knihy, šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií.
Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Dvanáct chutí roku
Autor:
Jiskra, Martin
Nakladatel:
Ikar
EAN:
9788024916644
ISBN:
978-80-249-1664-4
Doporučená prodejní cena:
349 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 176 stran, česky
Rozměry:
21,3 × 30,4 cm
Rok vydání:
2011 (1. vydání)