Veronika Černucká - Tajemství sedmi ještěrek

Tajemství sedmi ještěrek

Nakladatel: MOBA 2012
Rozebráno
215 Kč
pohlídat

Anotace

Tara stojí ve své kariéře soukromého detektiva před prvním případem a hned jde o několikanásobnou vraždu. Dům U Sedmi ještěrek patří staré paní Florianové, jež v něm vládne železnou rukou.

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(15x)

Vaše hodnocení
Klasická záhada, moudrý detektiv a humor.

Klady: je to vtipné a hrdinku si oblíbíte i když je to příšerná mrcha.. Dějově připomíná klasické příběhy z Anglie: vraždy se soustředí do jednoho baráku a podezřelí jsou z jedné rodiny a jejich přátel. Příslušníci policie jsou za pitomce (super!). Má to hlavu a patu, zločiny jsou promyšlené a vraha jsem typovala (špatně). Je to čtení pro...

Více
Pěkně se to čte, je to vtipné a ani před koncem jsem netušila, kdo je vrah. Vražd je několik a každý skrývá svého kostlivce ve skříni. Vraždilo se už v minulosti, vztahy jsou složité a propletené. Každou chvíli jsem podezírala někoho jiného. Knížka není originální jako povídky Noc, kdy jsem měla zemřít, ale v něčem je hezčí. Je vtipnější a je to...
Více
Klasická detektivka v duchu anglických detektivkářů. Hlavní hrdinka je cynická a případ vyšetřuje neortodoxními metodami. Před policií je o několik kroků napřed a sarkasticky komentuje jejich počínání. Příběh se odehrává v prvorepublikové vile a vraždění je takříkajíc "rodinné". Příjemná oddychová knížka. Pobaví a čte se moc hezky.
Četl jsem rozhovor v Deníku, šel jsem kolem obchodu a koupil si Ještěrky. Snad se to příště povede líp. A ty recenze - jako by je psala sama Tara:)
Zobrazit další (2)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Tajemství sedmi ještěrek
Autor:
Černucká, Veronika
Nakladatel:
MOBA
EAN:
9788024346250
ISBN:
978-80-243-4625-0
Doporučená prodejní cena:
239 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 224 stran, česky
Rozměry:
11,5 × 18,5 cm
Rok vydání:
2012 (1. vydání)