Hermann Hesse - Stepní vlk
Ke stažení Exkluzivně

Stepní vlk

Nakladatel: Argo 2012
Ihned
128 Kč

Anotace

Samostatné vydání světově proslulého románu z roku 1927. Hesse v něm bilancuje krize uplynulého desetiletí a pokouší se formulovat východiska z nich. Poučen psychoanalýzou odhaluje ponor ke kořenům vlastní osobnosti i snahu o překonání sváru ducha a pudů. Román vyniká neobvyklou strukturou, poetickou hrou fantazie i působivým prolínáním snu a skutečnosti.

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(7x)

Vaše hodnocení
Vím, že je příliš laciné nazvat to 'nejlepší knihou co jsem kdy četl', ale skutečně nevím, která jiná kniha si se mnou dělala, co chtěla..s každou další stránkou jsem musel přehodnocovat dosavadní názory. Kniha se neustále mění, jako stepní vlk a rozhodně nedejte na první dojem s úvodní části. Prostě-skvost!
Byla to první podobná kniha jakou jsem četl. Během jednoho měsíce jsem ji přečetl třikrát, přičemž pokaždé jsem v ní našel něco nového. Ať jsem byl v jakémkoli duševním rozpoložení vždy jsem v ní dokázal najít odpověďi. Všem vřele doporučuji...
Právě jsem se dostal ke knize Stepní vlk-je to naprosto užasné. Četl jsem již většinu Hesseho knih,všechny jsou skvělé,ale tohle dílo je pro mne snad nejsilnější. Jinak doporučuji přečíst Narcise a Goldmunda-neuvěřitelně procítěná kniha. Mějte se fajn!
Tuhle knížku jsem četla už třikrát a pořád v ní objevuju nové a nové dimenze. Úžasná knížka. Kdo alespoň trochu inklinuje k filozofii, pak si ji určitě také zamiluje.
Kdo to nečetl jako by nebyl.
Zobrazit další (2)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Stepní vlk
Autor:
Hesse, Hermann
Nakladatel:
Argo
EAN:
Doporučená prodejní cena:
128 Kč
Originál:
Der Steppenwolf
Překlad:
Slezák, Vratislav
Popis:
Elektronická kniha, 252 stran, bez zabezpečení DRM, 1,6 MB ePUB ePUB, 3,5 MB Mobi Mobi, česky
Rok vydání:
2012