Paul Gayler - Steaky

Steaky: Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou

Nakladatel: Ikar 2012
Rozebráno
314 Kč
pohlídat

Anotace

Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou. Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň propečení, dobře grilovat, smažit či připravit klasické pečeně. Více než 75 jídel z různých druhů...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Steaky
Autor:
Gayler, Paul
Nakladatel:
Ikar
EAN:
9788024916330
ISBN:
978-80-249-1633-0
Doporučená prodejní cena:
349 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 144 stran, česky
Rozměry:
21,3 × 23,9 cm
Rok vydání:
2012 (1. vydání)