Jaroslav Vašák - Valašská kuchyně

Valašská kuchyně: Krajové speciality

Nakladatel: Ikar 2012
Rozebráno
206 Kč
pohlídat

Anotace

Beskydy, Vsetín, Rožnov pod Radhoštěm se skanzenem. Nabízíme vám další krajové speciality. Charakteristickou složku výživy na Valašsku představovaly produkty salašnictví. Na horských salaších se pásla stáda ovcí a koz a jejich mléko se zpracovávalo na ovčí sýr, brynzu, žinčici. Dnes už doznal jídelníček mnoha změn. Ochutnejte z bohatého receptáře...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Valašská kuchyně
Autor:
Vašák, Jaroslav
Nakladatel:
Ikar
EAN:
9788024919669
ISBN:
978-80-249-1966-9
Doporučená prodejní cena:
229 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 248 stran, česky
Rozměry:
13 × 20,5 cm
Rok vydání:
2012