Johan Theorin - Skrýš
Snížená cena

Skrýš

Nakladatel: MOBA 2013
Rozebráno
42 Kč
pohlídat

Anotace

Jan Hauger, devětadvacetiletý učitel, přichází pracovat do mateřské školky v jednom větším městě na západním pobřeží Švédska.
Mýtina ale není běžná školka – sousedí totiž s psychiatrickou Klinikou svaté Patricie, jíž se mezi lidmi říká Svatá Psycho, zvláštním zařízení s ostrahou, kde jsou internováni psychicky narušení pachatelé násilných trestných...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(7x)

Vaše hodnocení
Já jsem byl nadšen - po přečtení této knihy jsem si od autora koupil vše ostatní. Komorní - ale přesto velmi napínavé. Styl autora je opravdu zajimavý. Doporučuji
Knihu určitě doporučuji, stejně jako ostatní Theorinovy knihy, jeho styl je nezaměnitelný. Kniha má tajemnou atmosféru a nedáte ji z ruky, dokud se nedozvíte, co (anebo kdo) se skrývá v léčebně přezdívané Svatá psycho. Z autorových knih není tato sice nejlepší, ale čtenářský zážitek určitě nabízí. A ten závěr si rozhodně žádá pokračování:)
Pokud někdo sáhne po Skrýši pouze jako po čistokrevné detektivce bude zklamán, ale pokud někdo hledá tajemný příběh s nádechem severských mýtů kde je detektivní vyšetřování na druhé koleji, královsky se pobaví.
Začátek byl zajímavý, čtení napínavé, slibné prostředí, ale ve finále se to někam vytratilo a konec byl takový dost odbitý.Skrýš mě zklamala.
Zobrazit další (1)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Skrýš
Autor:
Theorin, Johan
Nakladatel:
MOBA
EAN:
9788024352497
ISBN:
978-80-243-5249-7
Doporučená prodejní cena:
349 Kč
Překlad:
Bojanovský, Jaroslav
Popis:
1× kniha, vázaná, 416 stran, česky
Rozměry:
12,5 × 20,5 cm
Rok vydání:
2013 (1. vydání)