Jiří Vokáč Čmolík - Trhák

Trhák

Nakladatel: INNER WINNER 2013
Rozebráno
234 Kč
pohlídat

Anotace

Kniha Trhák je transformační knihou o vašem mozku. V knize se dozvíte šokující informace z nejnovějších neurologických výzkumů mozků s propojením do praktické roviny našeho života. Všechno je jinak!
Autor Jiří Vokáč Čmolík seznamuje ve 21 kapitolách čtenáře s výsledky svého vlastního výzkumu mozku, ale také s výzkumy kolegů neurologů z celého...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(13x)

Vaše hodnocení
Knihu jsem zatím přečetl jednou, mnoho si z toho odnesl a začal praktikovat v životě. Je skvělé a chvílema opravdu až úsměvné, jak ty věci fungují. Informací a rad je tam mnoho. Důležité je, je začít používat a zažít si je, což je pro efekt zásadní. Proto se brzy chystám knihu přečíst znovu, najít spoustu dalších praktik, které jsem sice přečetl,...
Více
Tuto knihu musím jen a jen doporučit,dostala jsem jí pod stromeček protože jsem si jí moc přála a pilně jí čtu a spolupracuju s ní dle návodu :-) Myslím že tato kniha by neměla chybět v žádné rodině,která chce mít lepší život Děkuji moc panu Jiřímu Vokáčovi
Ja mozem tuto knihu len odporucit dostala sa mi do ruk asi pred 4 mesiacmi a trufam si povedat ze mi zmenila pohlad na zivot. Vdaka nej a Jirkovom projekte 5minutovka sa snazim zit stastny zivot, prehodnotil som svoje priority a zacal mysliet pozitivne.
Kniha mě velmi nadchnula. Je velmi dobře napsaná, je čtivá, informace z ní člověk přímo hltá:). I když jsou v ní obsaženy informace z různých neurologických výzkumů mozků, kniha se čte lehce. Jsem velmi ráda, že taková kniha vyšla i u nás v českém jazyce. Již několik let čtu podobnou literaturu, nebo respektive literaturu zabývající se osobním...
Více
Skvělá a čtivá kniha od skvělého Jirky Vokáče Čmolíka. Nenásilnou a zábavnou formou odhaluje cenné informace a tajemství důležitá pro spokojené žití.
Můžu ohodnotit jako skvělou knihu.Ukázala mi nové pohledy a pomohla mi také vyřešit některé otázky.Nezůstala jsem jen u jedné knihy .Věnovala jsem jich pár jako dárek a setkala jsem se s podobnou reakcí.
Tuhle knihu, ale stejně jako jiné, prostě vezměte do rukou a otevřete. Buď ji přijmete nebo půjdete dál. Otevřel jsem ji a pořádně přečetl. Skvělé! Pro mne úžasný mozkový manuál. Nic víc tu psát nebudu. Jen doporučuji vzít do ruky a číst. Když to uděláte a zacvakne to, tak to bude prima. A když ne, šťastnou cestu do jiných regálů.
Super kniha o tom, jak funguje mozek. Výborně, čtivě napsaná. Spousta informací pro lidi, kteří se zajímají o osobní rozvoj. Naučte se žít a NE živořit :)
Kniha Trhák aj projekt Neurorestart 21 dní sú pre mňa jednou z najlepších investícií v uplynulom roku. Dozvedela som sa veľa nového a získané poznatky ma naštartovali k postupnej transformácií starých programov. Prajem autorovi veľa chuti do nových projektov.
Je smutné, že je v dnešní době možné prodávat takovéto pavědecké škváry určené pro tahání peněz z kapes hloupých nebo jinak zranitelných lidí.
je moc a moc zajimave, ze prvni negativni recenze se zde vubec nezobrazuje, ackoliv ma pres 25 hlasu a taktez, ze se tady vsechny ostatni, podezrele podobne "recenze" objevily jen par dni po sobe a ze jich bylo presne tolik, aby zvedly prumerne hodnoceni na 5 hvezd.
a presne takhle vam pan Cmolik lze ve sve knize a kdekoliv...
Více
Když jsem viděl v prodeji knihu pana Čmolíka, kus mé víry v lidstvo ve mně umřel. Dnes už si může kdokoli vydat cokoli a ještě to protlačit v regálu hned vedle seriózní učebnice psychologie (to je mimochodem jen otázka peněz, za ta místa se platí jako za formu reklamy).
Pan Čmolík o neurovědách nic moc neví, co je z knížky poznat. Zato moc...
Více
Zobrazit další (9)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Trhák
Autor:
Čmolík, Jiří Vokáč
Nakladatel:
INNER WINNER
EAN:
9788073493554
ISBN:
978-80-7349-355-4
Doporučená prodejní cena:
260 Kč
Popis:
1× kniha, brožovaná, 184 stran, česky
Rozměry:
14,5 × 20,5 cm
Rok vydání:
2013