Colleen Hooverová - Ztracená naděje

Ztracená naděje

Nakladatel: Yoli 2014
Ztracená naděje

Ztracená naděje

269 Kč
Skladem
269 Kč
Rozebráno
269 Kč
pohlídat

Anotace

Colleen Hooverová okouzlila čtenáře románem Bez naděje, příběhem toho, co se stalo, když dívka jménem Sky potkala dávno ztraceného přítele z dětství, Deana Holdera. S Holderovou pomocí odhalila Sky šokující rodinná tajemství a vyrovnala se s city a vzpomínkami, které v ní zanechaly hluboké jizvy. Bez naděje byl Skyin příběh. A ve Ztrácení naděje se konečně dozvíme pravdu o Deanu Holderovi.

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(5x)

Vaše hodnocení
Kdo četl román Bez naděje, ten ví. A kdo nečetl, ten neví a může se dozvědět. Ztracená naděje je volným pokračováním dřívějšího příběhu, ve kterém se čtenář dočetl, jak to byla se Sky a její minulostí. Naopak tady se seznámíme s příběhem
Holdera, dočteme se více o jeho životě a pohnutkách, vklouzneme do jeho myšlenek a nahlédneme, kterak on...
Více
Kniha je pokračováním titulu Bez naděje. První díl byl napsán z pozice sedmnáctileté Sky. Ztracená naděje vypráví příběh očima Deana a vysvětlí nám vše, co v prvním díle nebylo úplně zřejmé. Autorka si pohrála s knihami tak, že se mohou číst i samostatně a pořád čtenář bude mít z příběhu dobrý zážitek.
Vřele doporučuji.
Tahle knížka je v podstatě převyprávěním Bez naděje, akorát je tedy hlavní postavou Holder. Dozvídáme se tedy detaily z jeho života, jeho pocity, když poprvé uviděl Sky a pod. Rozhodně to nebylo špatná, ráda jsem si ji přečetla, ale Bez naděje byla lepší. Tohle je prostě jen takové rozšíření. Já jsem si ho ale ráda přečetla.
Po knize Bez naděje je to druhá kniha v sérii. Příběh dívky Sky, která se dozví šokující pravdu o své minulosti a Deana Holdera, který se pro ní stal více než kamarádem. Tentokrát se na Skyin příběh díváme očima Holdera. Tak s touto knížkou mám velký problém. Proč byla vůbec napsána? Je to absolutně stejné jako kniha Bez naděje, jen vypravěč se...
Více
Zobrazit další (1)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Ztracená naděje
Autor:
Hooverová, Colleen
Nakladatel:
Yoli
EAN:
9788087543108
ISBN:
978-80-87543-10-8
Doporučená prodejní cena:
299 Kč
Originál:
Losing Hope
Překlad:
Jašová, Jana
Popis:
1× kniha, brožovaná, 336 stran, česky
Rozměry:
12,7 × 20 cm
Rok vydání:
2014 (1. vydání)