- Malá škola zavařování

Malá škola zavařování

Nakladatel: Ikar 2014
Rozebráno
269 Kč
pohlídat

Anotace

Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak nakládat ryby nebo připravit úžasnou šunku. Za každým návodem vysvětlujícím novou techniku následuje řada báječných receptů popsaných krok za krokem, a navíc doplněných...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Malá škola zavařování
Nakladatel:
Ikar
EAN:
9788024924885
ISBN:
978-80-249-2488-5
Doporučená prodejní cena:
299 Kč
Originál:
A little course in... Preserving
Překlad:
Hejná, Jana
Popis:
1× kniha, vázaná, 192 stran, česky
Rozměry:
17,7 × 22,3 cm
Rok vydání:
2014 (1. vydání)