Ke stažení

Let čarodějnice: aneb Civilní dobrodružství

Nakladatel: Argo 2014
Ihned
189 Kč

Anotace

Hlavní hrdina románu je obyčejný devětatřicetiletý Pražák. Jediné, co jej odlišuje od masy okolních bezejmenných, je, že hned v úvodu nedopatřením zabije jiného bezvýznamného občana. Pochybnosti, výčitky a drobné psychické výmyky se u něj začínají dostavovat až postupně, na pozadí dalšího děje. V něm nescházejí ne vždy chytré a krásné ženy, poněkud...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Včera večer jsem to ukončil, někde za Modelo jsem to utnul a abych zjistil, o co jsem přišel, učetl poslední dvě kapitoly = O rodičích a dětech mě vzalo u srdce, tady bloumám v exhibici vypravěče, sice možná kvalitnější než exhibice Viewegha, ale přijde mi to málo. Tak jak řiká Vaněk na iLiteratuře: ...(jazykové) žonglérství, neřkuli...

Více
Benešovsko - Haklovské oko vystrčilo svůj pediskop jakoby dál od hradu, ale autor jen rozvíjí po našem a parafrázuje různé úspěšné světové romány. A to je dobře nebát se jít s kůží na trh.S takovou průpravou v terénu jakou tento autor má se nemusí nic bát. Jen si vemte tu scénu, když odlétá zpět do SRDCE evropy, ten krásný popis startu letadla. To se jen tak nevidí.Mnoho Zdaru Honzo.

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Ocitli jsme se uprostřed zrychlení

(...) Nyní vydal román Let čarodějnice. Čas, během kterého text uzrával, je na výsledku znát: Hakl v něm potvrzuje, že patří k nejvýznamnějším autorům současné české literatury.

Věčně ouvej a pořád ejchuchů

Let čarodějnice je v prvé řadě románem jazyka, a to víc než jakákoli jiná Haklova próza.
Celá recenze

Květen: Emil Hakl

(...) Let čarodějnice vypráví o zběsilosti srdce i světa, o zmatcích v hlavě i ve fungování mezilidských vztahů. Prozaik znovu osvědčil svou schopnost nevšedních popisů obyčejných věcí i smysl pro humor a nadhled. Emil Hakl je sice jako autor uvězněn ve svém životě, ale to jeho dílům dodává na síle i na důvěryhodnosti. Let čarodějnice opět dokazuje, že pražský prozaik je v disciplíně "zachycení české přítomnosti" jedinečný.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Let čarodějnice
Autor:
Hakl, Emil
Nakladatel:
Argo
EAN:
Doporučená prodejní cena:
189 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 268 stran, bez zabezpečení DRM, 0,7 MB ePUB ePUB, 1,9 MB Mobi Mobi, 5,1 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2014