Nacházíte se: Úvod> Oddělení> Zdraví a životní styl> Kuchařky a nápoje> Pečení, moučníky>kniha Pekařský učeň - Umění dokonalého chleba

Obálka titulu Pekařský učeň - Umění dokonalého chleba

Pekařský učeň - Umění dokonalého chleba

Peter Reinhart

Hodnotil 1 uživatel, zatím žádné recenze, napsat vlastní recenzi

Popis: 1× kniha, vázaná, 286 stran, 24 × 26 cm, česky - více

Běžná cena: 449 Kč
U nás ušetříte: 45 Kč (10 %)
Naše cena dnes: 404 Kč

Cena je včetně DPH 10 %
(Cena bez DPH činí 367 Kč)

Jaké bude vaše poštovné?
Zavřít

Poštovné

Pro zásilky po České republice si můžete vybrat z těchto způsobů doručení (ceny vč. DPH):

Česká pošta

Poštovné pouze 65 Kč - balík do ruky.

Kurýrní služba PPL

Poštovné pouze 65 Kč, doručení do 1 pracovního dne od expedice.

Osobní odběr

Nabízíme osobní odběr ve všech našich kamenných prodejnách (20 Kč). V centrálním skladu v Horoměřicích je vyzvednutí zdarma. Využít můžete také síť výdejních míst Zásilkovny (34 Kč).

Zásilky do zahraničí

Poštovné závisí na způsobu dopravy a hmotnosti zásilky. Cenu se dozvíte před dokončením objednávky.


Více o možnostech plateb a doručení

Mám zájem
Rozebráno
Rozebráno
Titul je vyprodaný.
Zde zjistíte dostupnost na prodejnách
Zavřít

Tento titul si můžete zakoupit i v těchto knihkupectvích (za běžnou cenu bez internetové slevy):


Stav skladu v knihkupectvích bez záruky, kontaktujte prosím knihkupectví a knihu si rezervujte.

Info OKO

Anotace

Peter Reinhart, zakladatel legendární pekárny Brother Juniper’s Bakery a vynikající instruktor největší světové kulinářské akademie, stojí v čele amerického hnutí řemeslného chleba už více než 15 let. Jeden den se mu něco povede a druhý hned pokračuje ve vylepšování receptů a technik na nikdy nekončící cestě za vynikajícím chlebem. V knize Pekařský učeň popisuje zásadní pokroky a objevy v oblasti pečení chleba, ke kterým dospěl při studijním pobytu ve francouzských boulangeriích a během poučných hodin, strávených v kuchyni kulinářské akademie spolu se svými studenty. Nahlédněte Peterovi přes rameno a učte se spolu s ním od nejváženějších francouzských pekařů, jako jsou Lionel Poilâne a Phillippe Gosselin, jehož pain a l’ancienne revolučním způsobem změnil umění přípravy baget. Sledujte jej při práci v kuchyni, kdy svým studentům vysvětluje dvanáct fází chleba. Názorné instrukce jsou vysvětleny pomocí více než 100 návodných fotografií. Nově nabyté vědomosti využijete při přípravě 50 nových receptů pro klasické chleby, jako je rustikální ciabatta, vydatný pain de campagne, tradiční newyorský bagel nebo pekařský svatý grál – Peterova verze slavného pain a l’ancienne. Peter dokáže skloubit přísnou vědu, pokročilé techniky a historii přípravy jídla – výsledkem je jednoduše přístupná a podmanivá kniha, bohatá a různorodá stejně jako chleby, které si podle ní připravíte. Je to původní kniha o jídle, napsaná okouzlujícím a inspirujícím stylem. Odměnou vám budou ty nejlepší chleby a pečivo na světě.

Zákazníci, kteří si koupili tento titul, koupili také

Pekařský učeň - Umění dokonalého chleba

  • Nakladatel: KNIHA ZLÍN
  • ISBN: 978-80-906188-0-0, EAN: 9788090618800
  • Originál: The bread baker´s apprentice
  • Překlad: König, Martin
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 286 stran, 24 × 26 cm, česky
  • Rozměry: 24 × 26 cm
  • Rok vydání: 2015 (1. vydání)

Recenze

Podělte se s ostatními o svoje myšlenky:

Napsat vlastní recenzi

Uživatelské recenze

Průměrné hodnocení:

Hodnotil 1 uživatel, zatím žádné recenze,

Oko Kosmasu

Rádio Kosmas

Miloň Čepelka 29.10.2015
 
zavřít