Corinne Hofmannová - Bílá Masajka

Bílá Masajka: Sen o velké lásce se změnil v boj o přežití

Nakladatel: Ikar 2015
Bílá Masajka

Bílá Masajka

224 Kč
Rozebráno
224 Kč
pohlídat
Rozebráno
224 Kč
pohlídat

Anotace

Corinne Hofmannová, úspěšná švýcarská podnikatelka, se rozhodne strávit se svým snoubencem dovolenou v Keni. Hned po přistání na letišti v Mombase je touto zemí zcela očarovaná. Při přejezdu řeky na féře náhodou zahlédne urostlého masajského válečníka Lketingu a fascinuje ji jeho krása i chování. Je to láska na první pohled a Corinne udělá všechno...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(2x)

Vaše hodnocení
Jedna z nejlepších knih co jsem zatím četla!Určitě si koupím další dvě!
Naprosto partesní nezapomenutelná kniha. Uchvacující, strhující a napínavé. Chtěla bych zažít jen to zmála, to by si člověk vážil všeho, co teď okolo sebe má. To zjistíme, když o to vše přijdeme.......
Knihu si přečtěte, zamyslíte se a uvědomíte si jak se dá i nedá žít s málem. Spisovatelka si prožila své, podle toho co píše si myslím, že je to velice silný člověk s velkým srdcem a odhodláním. Kloubouk dolů před takovými lidmi. Dcera na ni může být hrdá, protože udělala maximum pro její bezpečí a zdraví.
Opravdu výborná kniha, čte se vážně na jedno otevření, pohltí vás do děje, už jen tím, že je ze života. Člověk si ani neuvědomí co všechno má a za co by měl být vděčný. Už mám objednané další díly. Vřele doporučuji každému. Kniha jde z ruky do ruky.
Přesně jak všichni píšete - na jeden zátah. Hned jsem si koupila 2. a 3. díl. Neváhejte a kupte si ho taky.
Minulý týden jsem zakoupila druhý i třetí díl pokračování Bílé masajky. Nádhera. Nic k tomu nemohu dodat, za dva dny jsem zhltla obě knihy. Zajímalo by mě jestli má své webové stránky, ráda bych jí poděkovala, ale zatím jsem je nenašla, kdyby jste někdo věděl napište je sem prosím.
V prosinci roku 2006 jsem navstivila Kenu a teprve potom jsem se dozvedela,ze existuje film i kniha podle skutecne udalosti.Videla jsem film i precetla knihu a mohu vam rict,ze jsem se uplne vcitila do deje,protoze jsem navstivila mista,kde autorka byla.Mombasu,safari a dokonce masajskou vesnici.Hotel kde bydlela byl kousek od meho.(je dokonce v...
Více

Souhlasím se vším, co zde již bylo napsáno. Knížka mě také úplně pohltila a četla jsem na jeden zátah. Po přečtení jsem přemýšlela o všech pro nás samozřejmých věcí dnešního života. Kniha člověka přinutí přemýšlet... Jen doporučuji!!!!

Jen co jsem přečetl první stránku okamžitě mne knížka pohltila. Za dva dny nebylo co číst, ale bylo o čem přemýšlet. Na jednu stranu je to šílenost co udělala-(kam odešla), ale na druhou stranu bych se nikdy nedověděl, jak se žije v Keňi, co je možné zažít a co zanmená slovo - obětovat. Doporučuji přečíst všem a zamyslet se.

Tahle knížka dovede člověka 'zastavit' a přimět přemýšlet, jak žijeme, jak žijí jinde ještě dnes, jak moc je člověk schopen obětovat lásce. Bylo dobře, že autorka napsala pokračování svého příběhu.

četla jsem na jeden zátah...
Přečetla jsem všechny tři knížky a musím podotknout, že už dlouho jsem nic tak poutavého nečetla. Věta, 'jak luxusní je život díky naprosto obyčejným věcem' je víc než výmluvná.
Skvělá knížka, je to můj nejlepší dárek k Vánocům. Čtu ji jedním dechem a už se těším, až si přikoupím i další dvě pokračování.
Už dlouho jsem nečetla tak poutavý příběh. Od knížky jsem se nemohla odtrhnout, přečetla jsem jí na jeden zátah, s malou přestávkou 'spací', a hned ráno nedočkavě dočetla. Už jsem pevně rozhodnuta si koupit obě další pokračování.
Super čtení nelituji že jsem si ji koupila
Úžasná knížka, neuvěřitelné, jak se člověk může vzdát života v civilizaci za život v buši v takovýchto podmínkách. Před autorkou knihy smekám!!!
Zobrazit další (13)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Magazín OKO

Na veletrh Svět knihy přijede autorka Bílé Masajky nebo autor Chlapce v pruhovaném pyžamu
Aktuality

Na veletrh Svět knihy přijede autorka Bílé Masajky nebo autor Chlapce v pruhovaném pyžamu

Nový ředitel veletrhu Svět knihy Radovan Auer neměl na dohadování mezinárodní sestavy mnoho času, Nastoupil v říjnu 2016 a literární hvězdy mívají kalendáře minimálně rok plné. ...

 |  Tomáš Weiss

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Bílá Masajka
Autor:
Hofmannová, Corinne
Nakladatel:
Ikar
EAN:
9788024928982
ISBN:
978-80-249-2898-2
Doporučená prodejní cena:
249 Kč
Originál:
Die Weisse Massai
Překlad:
Schneiderová, Zuzana
Popis:
1× kniha, vázaná, 336 stran, česky
Rozměry:
13 × 20,7 cm
Rok vydání:
2015 (4. vydání)