Ke stažení

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž: komplet

Nakladatel: Viking 2016
Ihned
199 Kč

Anotace

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, hlavatici či prezle? Zpejchnete cibuli? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času lampredu či pajšl? Mlsáte parfait? A...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(3x)

Vaše hodnocení
Velice poučná a velmi poutavě a dobře napsaná kniha. Je hezké vědět odkud jaký pokrm přišel na český stůl a jak se v průběhu let vyvíjel. Text stojí za přečtení i pro nekuchaře.

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž
Autor:
Vašák, Jaroslav
Nakladatel:
Viking
EAN:
Doporučená prodejní cena:
199 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 1460 stran, bez zabezpečení DRM, 4,3 MB ePUB ePUB, 12,4 MB Mobi Mobi, česky
Rok vydání:
2016