Sarah J. Maasová - Dvůr trnů a růží

Dvůr trnů a růží

Nakladatel: CooBoo 2016
Court of Thorns and Roses

Court of Thorns and Roses

260 Kč
Skladem
260 Kč
Dvůr trnů a růží

Dvůr trnů a růží

404 Kč
Rozebráno
404 Kč
pohlídat
Rozebráno
314 Kč
pohlídat

Anotace

Když devatenáctiletá lovkyně Feyre zabije v lese vlka, zaútočí na ni podivný tvor. Odvleče ji do svého doupěte, které se ukáže být jiným světem. Tam zjišťuje, že tajemným únoscem je jedna z nesmrtelných bytostí, které kdysi vládly světu. Nenávist se postupně mění v lásku. Feyre čeká těžký úkol - musí přijít na způsob, jak zachránit tajuplný svět i svého únosce.

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(10x)

Vaše hodnocení
První díl byl suprový. Nejdříve jsem se bála, bylo to má první YA fantazy ale po přečtení pár stránek jsem se i hned do knihy zamilovala. ,, Jak jednou začnete už nejde skončit". Bála jsem se, když jsem zjistila, že se jedná o víli, zda to nebude moc pohádkové. Kniha mě naprosto uchvátila. Romantika se střídala s akcí. Jedním slovem Bomba!
Elis z Letné

Maasové se rozhodně nedá upřít, že na pole fantasy knih přinesla úplně novou koncepci. Na místo známých bytostí jako jsou elfové a trpaslíci přinesla víly. A nejsou to žádná drobná něžná pohádková stvoření s křidélky a zvonivým smíchem, rozhodně ne. Jsou to vznešené a mocné bytosti, stejně tak kruté jako jsou mocné.
...
Více
Dvory jsou prostě láska. Pokud rádi čtete YA fantasy, tak by vám tahle série v žádném případě neměla uniknout. V tomhle díle se sice teprve vše rozehrává, ale i tak je to skvělé čtení. Vřele doporučuji!
Teri
Můj první pocit, když jsem na knihu pohlédla byl, že v žádném případě, že nejsem dítě. Naprosto ukázkový příklad toho, že se kniha nemá soudit podle obalu. Fantasy svět Maasové mě naprosto pohltil a do týdne jsem přečetla celou sérii. Pokud máte rádi napínavý vývoj děje, nečekané zvraty, víly, elfy, kouzelná stvoření a pradávné, temné nebo světlé...
Více
Tak jak nejsem velkým fanouškem fantasy, tak toto bylo skvělé. Postavy mi byly sympatické a rozhodně mě to přesvědčilo přečíst další díly.
Naprosto všem milovníkům fantasy vřele doporučuji!!! Tohle si prostě musíte přečíst!!! a ne jeden,ale všechny díly této série!!! Naprosto perfektní napsané a čte je to jedním dechem!!! Už se nemůžu dočkat října,kdy vyjde další díl!!!
Nečetli jste Young Adult klasiku, dokud jste nečetli Dvůr trnů a růži. Nejpopulárnější série spisovatelky Sarah J. Maas Vám nabízí víly. Ale ne ty hodné, co znáte z pohádek. Ocitnete se na vílím dvoře, zamilujete si vílího panovníka a k tomu se zapletete do vílí války, která tento svět sužuje už desítky let. Naše hlavní hrdinka Feyra má naštěstí...
Více
Zobrazit další (4)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Dvůr trnů a růží
Autor:
Maasová, Sarah J.
Nakladatel:
CooBoo
EAN:
9788075441485
ISBN:
978-80-7544-148-5
Doporučená prodejní cena:
349 Kč
Originál:
A Court of Thorns and Roses
Překlad:
Svobodová, Ivana
Popis:
1× kniha, brožovaná, 440 stran, česky
Rozměry:
13 × 20 cm
Rok vydání:
2016 (1. vydání)