Michael Ende - Nekonečný příběh

Nekonečný příběh

Interpret:  Jan Vlasák
Nakladatel: OneHotBook 2017
Nekonečný příběh

Nekonečný příběh

349 Kč
Ihned
349 Kč
Není skladem
341 Kč
pohlídat

Anotace

Když nesmělý Bastián Balthazar Bux jednoho dne prchá před spolužáky, kteří ho šikanují, rozhodne se před nimi schovat v antikvaritátu. V bezpečí za dveřmi krámku jej zaujme kniha s motivem dvou hadů, kteří jsou vzájemně zakousnuti do svých ocasů a názvem Nekonečný příběh. Chlapec nedokáže odolat a když je majitel knihkupectví zabrán do...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(3x)

Vaše hodnocení

Většina příběhu této knihy, se odehrává v magické Fantázii. Kniha je vlastně rozdělena na dva příběhy. V prvním malý obloustlý chlapec Bastián získá knihu zvanou "Nekonečný příběh" a začte se do ní. Tím začne prožívat příběh společně se statečným Atrejem, který se snaží zachránit Fantazii před zlověstnou Nicotou. A i když to Bastián ze začátku...

Více
Tuhle knížku jsem si přečetla ve svých 15ti letech.A i když je určena pro mladší čtenáře, tak mě moc zaujala. Rozvíjí fantazii a je v ní všechno možné, PROSTĚ NIKDY NESKONČÍ.Rozhodně ji doporučuju všem i těm lidem nebo dětem, kteří rádi nečtou.Tahle knížka vás číst naučí!
dostal jsem ji též na Vánoce a čtu ji večer před spaním i ráno před odchodem do školy, až se na mě tatínek milý zlobí (ale je rád, že čtu).
Dostala jsem ji na Vánoce a začala jsem ji číst...a hned první dvě strany mě zaujaly..je to moc hezká knížka se zajímavou ilustrací!!
Michael Ende měl úžasnou schopnost se vyjadřovat. Knihu v češtině jsem nečetla, ale německý originál mě opravdu nadchl! Je těžké číst něco v řeči, kterou plně neovládáte. Stojí to spoustu času a úsílí, ale přes to, určitě to vyzkoušejte!
První půlce knížky byste dali duši, ale pak Bastián začne dělat různé hlouposti, a spisovatel (autor) přes 100 stran popisuje jak velmi lacině ničí vše k čemu jste přilnuli v první polovině. Zdá se mi, že příběh sice mohl jít tímto směrem, jak jej autor napsal, ale ne tak dlouho , tak lacině vás připravit o všechnu lásky k těm jemným poutům...
Více
Zobrazit další (3)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Magazín OKO

Byly vyhlášeny Audioknihy roku 2017!
Aktuality

Byly vyhlášeny Audioknihy roku 2017!

Jak už Asociace vydavatelů audioknih oznámila dříve, udělila letos svou Zvláštní cenu AVA za mimořádný přínos v oblasti mluveného slova panu Zdeňku Svěrákovi.

Absolutním ...

 |  Asociace vydavatelů audioknih

Autor/Autorka

Interpret/Interpretka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Nekonečný příběh
Autor:
Ende, Michael
Nakladatel:
OneHotBook
EAN:
8594169481005
Doporučená prodejní cena:
379 Kč
Interpret:
Vlasák, Jan
Popis:
2× CD MP3, délka 14h 53min, česky
Rok vydání:
2017 (1. vydání)