Ursula Ferrignová - Oleje

Oleje: Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády

Nakladatel: Omega 2017
Rozebráno
269 Kč
pohlídat

Anotace

Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády Olej se nemusí používat jenom na smažení. V této nedocenitelné knize vám šéfkuchařka Ursula Ferrigno představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů. Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Oleje
Autor:
Ferrignová, Ursula
Nakladatel:
Omega
EAN:
9788073906146
ISBN:
978-80-7390-614-6
Doporučená prodejní cena:
299 Kč
Překlad:
Lebedová, Sára
Popis:
1× kniha, vázaná, 72 stran, česky
Rozměry:
19,5 × 19,5 cm
Rok vydání:
2017 (1. vydání)