Pavel Kohout - Katyně

Katyně

Nakladatel: Větrné mlýny 2016
Rozebráno
223 Kč
pohlídat

Anotace

Jak pomoci přenádherné dívce Lízince Tachecí, které by každý muž snesl modré z nebe, když ji nevezmou ani na gymnázium ani na konzervatoř ani na jinou školu s maturitou?? Nezbývá než otevřít složku PST! a přijmout ji do nultého ročníku tajné školy pro popravčí, aby se stala první katyní na světě.


Nejúspěšnější román Pavla Kohouta vyšel od...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(1x)

Vaše hodnocení
Výborně napsáno, lehounkým vypravěním se rozvíjí příběh, při kterém vás začíná mrazit a už nepřestane. Kdo nemá rád absurdní příběhy, nedoporučuji, pro mne zcela vynikající.

Jedna z naprosto strhujících knih. Vtáhne do děje a jen tak nepustí. Zaujala mě časová propletenost, různé smyčky a skoky a šílené zvraty. Zároveň oceňuji, jak autor dokázal dosti brutální věc, jako je popravování lídí, proplést humorem a sexualitou... ;-)

Pro mě naprosto jedinečné dílo,je to skvěle napsané,sestavené, uplně jedinečně!Vřele doporučuji!
Nenutím to nikomu, mě se tohle dílo líbilo, akorát mi Lízinka přišla dost bez názoru, ale snad to byl cíl.. mrazí z toho, netvdím, že ne... ale je to zpracované jinak. Ne špatně, prostě jen jinak, než by člověk čekal...

Pozoruhodná kniha, jen nevím, jak si mám vyložit Kohoutovo slovo úvodem - ,,lidé a události jsou, BOHUŽEL, smyšlené... bojím se, abychom se jednoho dne neprobudili do světa bez katů. ' Jinak je kniha až přehnaně morbidní a deviantní...ale to je MOŽNÁ věc názoru.

Jedna z nejlepších knížek, co jsem kdy přečetla. Naprosto geniální stavba příběhu, nutí čtenáře neustále přemýšlet, kde se ocitl. Originální příběh s občas dost drsnými místy, ale zase se dozvíte něco o katovském řemesle. Pavel Kohout je skvělý autor a rozhodně doporučuji i další jeho knížky, jako Nápady svaté Kláry a Bílá kniha o kauze Adam Juráček.
Dilko, ktere se cte jednim dechem,pusobi misty az depresivne,ale stoji za to si to precist!
Knížku jsem zhltla doslova jedním dechem. Je to velice zajímavé čtení se spoustou propracovaných pasáží, kde autor pozvolna odhaluje skutečné charaktery postav v zrcadlení jejich minulosti. Jediným zklamáním pro mě byla postava studentky-katyně Lízinky, u které jsem v závěru čekala trošku progresívnější rozuzlení. Každopádně vřele doporučuji.
Kniha vykresluje, v hloupých detailech, život nelidí ve světě lidí. přesto, že se v knize o lidech nepíše, bystrý čtenář tuší, že tam lidé nechybí. Jinak, by tento svět nemohl fungovat. A na to pan kohout zapomněl.
tak tuhle knížku sem čet půl roku, musel sem se fakt přemáhat, abych tenhle paskvil dokázal přelouskat. Trochu přehnaně vulgární, což mi ještě nevadí, ale nějaký sexuální choutky který díle zobrazil mi přídou už trochu moc. Navíc píše o popravách a vůbec dost atraktivnim tématu, ale jeho zpracování se zhostil velmi špatně, celá kniha je přilíš...
Více
Zobrazit další (7)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Katyně
Autor:
Kohout, Pavel
Nakladatel:
Větrné mlýny
Edice:
Retro Pavla Kohouta
EAN:
9788074431838
ISBN:
978-80-7443-183-8
Doporučená prodejní cena:
248 Kč
Popis:
1× kniha, brožovaná, 512 stran, česky
Rozměry:
12,3 × 17,5 cm
Rok vydání:
2016 (7. vydání)