Peter May postupně načítaný

/ Tomáš Weiss

Po Skále se teď na CD objevuje Muž z ostrova Lewis (čte Jiří Dvořák). Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. V řijnu vyjde poslední díl ostrovní trilogie - Šachové figurky. S autorem se navíc můžete setkat 22.7. v Brně a 24.7. v Ostravě na autorském čtení - víc viz Literární akce na OKU.

Další články

Rádio Kosmas

Marta Davouze: Dům v Bretani

Byla redaktorkou a ředitelkou Centra Franze Kafky, vytvořila zázemí dvěma synům a jednomu příliš dokonalému manželovi… Nyní žije v Bretani, na francouzském venkově, s jiným mužem. Myslela si, že je 100% městská, ale člověk míní a život mění.
 | Tomáš Weiss
Rádio Kosmas

Mnoho povyku kolem veřejného záchodku

Někde mezi Saturninem a prózami Karla Poláčka sedí v našich knihovnách Zvonokosy Gabriela Chevaliera. Výtečnou rozhlasovou dramatizaci teď vydal Radioservis.
 | Tomáš Weiss
Rádio Kosmas

Máme prdící prášek, padouchové, třeste se!

Když píšete drásavé severské krimi, musíte si občas oddechnout u knížky pro děti. Protože jste slavný Nesbo, víte, že se můžete vyřádit dosyta, protože nakladatel bude svolný ke každé taškařici. V české audiopodobě knihu načetl (a pořádně se u toho vyblbnul) David Novotný. Takže: