Coelho, hipíci, audio, Pechlát

/ Tympanum

Hipík je knihou o lidech, kteří tápou a hledají, a hledají. Je příběhem těch, kteří poslechli výzvu: „Prodej své vědomosti a kup si místo ve své duši, které naplníš absolutnem. Protože moudrost mužů a žen je bláznovství před Bohem.“ V audio verzi poslední knihy brazilského bestselleristy účinkuje Martin Pechlát.

 

Hipík

314

Hipík

299

Hipík

223

Hippie

134

Další články

Rádio Kosmas

11 nových audioknih vyjde 1. 11.

Formát Velkého knižního čtvrtku má i svoji audiosekci. Aby se to všechno nemotalo dohromady, vznikl Audiočtvrtek. A tak letos došlo na hrátky s jedničkama - 11 audioknih 1. 11. Můžete také ten samý den využít příležitost setkat se s tvůrci v pražské Městské knihovně od 17 hod.
 | Tomáš Weiss
Rádio Kosmas

Úděl ženy z nižších vrstev není v žádných končinách zrovna růžový

Roku 1843 byla za spoluúčast na vraždě svého zaměstnavatele Thomase Kinneara a jeho hospodyně Nancy Montgomeryové odsouzena šestnáctiletá služebná Grace Marksová. Deset let poté ji ve vězení navštíví mladý psychiatr Simon Jordan, aby se v ní pokusil vzkřísit pohřbené vzpomínky a zjistil, jestli zločin skutečně spáchala. Margaret Atwoodová - Alias Grace. Audio načetli Lucie Pernetová, Martin Zahálka, Pavel Batěk, Lucie Juřičková.
 | OneHotBook
Rádio Kosmas

Stopy vedou k někomu, kdo má být už dávno mrtvý

Na předměstí Osla objeví policisté tělo mrtvého muže. Když nahlédnou do jeho mrazáku, jsou v šoku. Zavražděný byl vykradač hrobů a kanibal. Později požádá švédskou policii o pomoc německá komisařka, protože nedaleko Rostocku byl zabit sexuální násilník. Joona záhy pochopí, že stopy se sbíhají a vedou k někomu, kdo má být už dávno mrtvý. Nový Lars Kepler, jehož audiopodobu čte Pavel Rímský.