Megafon - podcast, knižní novinky Velikonoce 2021: Katja Kettu, Peter Handke, krimi i bike atd.

/ Tomáš Weiss, studio Soundguru

Vítejte u dalšího setkání v novinkovém knižním světě. Dnes se potkáme s držitelem Nobelovy ceny za literaturu a jeho hrou o jednom Čechovi z Humpolce, s krimi románem, se drsnými vzpomínkami na povinnou vojenskou službu, s monotematickým číslem časopisu i s nejkopírovanější knihou v dějinách čínské literatury.

Další články

Rádio Kosmas

Megafon - podcast o knižních novinkách - tentokrát také Perry, Wernisch nebo Heryán

Vítejte u dalšího setkání v novinkovém knižním světě. Dnes nás čeká mimo jiné Zapadákov Thomase Perryho, Almara Ivana Wernische, Exotova abeceda nebo Loli paradička. Podíváme se na historii rodu Czernínů i do Japonska.
 | Tomáš Weiss, studio Soundguru
Rádio Kosmas

Megafon - podcast na téma Velký knižní čtvrtek - 18. března 2021

Vítejte u dalšího setkání v novinkovém knižním světě. Dnes nás čeká jediné téma – Velký knižní čtvrtek. Jeho jarní část startuje 18. března. V ten den se najednou před čtenáři objeví 12 novinek. A ten tucet knih nejrůznějších žánrů si dnes představíme. Paměti Woodyho Allena, povídky Bianky Bellové, další rozhovory Aleše Palána, knihu o Bobu Dylanovi, kniho od syna Alana Delona atd.
 | Tomáš Weiss, studio Soundguru
Rádio Kosmas

Megafon - podcast o knižních novinkách - druhý díl Grimm City, nový Borkovec, ironická katolička Ellisová atd....

Vítejte u dalšího setkání v novinkovém knižním světě. Čeká nás pokračování Grimm City s názvem Bestie, nový Borkovec, sarkastický text svérázné katoličky Thomas Ellisové, ale také kniha o liberalismu nebo vzpomínky matky 14. dalajlamy.