Komorná v českých kinech od 11. srpna

/ Tomáš Weiss

Hideko žije na venkovském panství se svým poručníkem. Chlípný strýc vychovává Hideko přísnou rukou a čeká, až dospěje, aby si ji mohl vzít a zmocnit se jejího bohatství. V domě se však objevuje podvodník, který zosnuje příchod mladé komorné Sukhui ve skutečnosti chudé kapsářky, která mu má pomoci Hideko svést. Dobře promyšlený plán ale začíná hatit vášeň mezi dvěma dívkami. Z příběhu bestselleru Zlodějka vytvořil režisér Park Chan-wook a vytvořil dynamický erotický triller s dusnou atmosférou.

 

Další články

TV Kosmas

8. 8. vychází Můj boj, díl první

Náckové a jejich příznivci mohou nechat připaženo - tentokrát jde skutečně o literární událost. Autobiografický román Můj boj (v originále Min kamp) je gigantický autobiografický projekt o šesti dílech a ze svého autora, norského spisovatele Karla Ove Knausgarda, učinil jednoho z nejdiskutovanějších autorů současnosti. Můj boj lze totiž vnímat jako výpověď o nás samých, o našich myšlenkách, ke kterým bychom se často ani nepřiznali, a životech, které jsou často tak nudné...
 | Tomáš Weiss
TV Kosmas

Americkou idylu Philipa Rotha natočil Ewan McGregor

Merry vyrůstá v rodině, která na povrchu vykazuje všechny známky idyličnosti. Ovšem Merry dospívá během války ve Vietnamu, začne se přátelit s jejími odpůrci a sama proti ní začne vystupovat. Aktivita vrcholí výbuchem bomby v oldrimrockém koloniálu, která zabije místního obětavého lékaře. Bombu nastražila Merry, která se po zbytek života musí ukrývat před FBI, jež po ní intenzivně pátrá.
 | Tomáš Weiss
TV Kosmas

Lichožroutí začínají mluvit - jak postupují práce na filmu o požíračích ponožek

Kryštof Hádek jako Hihlík, Táňa Vilhelmová v roli Žiletky, Ostrý hoch Matěj Ruppert, Marek Taclík jako padouch Kudla, podivínský lovec Lichožroutů v podání Josefa Somra a další herecké hvězdy ve studiu při postsynchronech nového animovaného filmu Lichožrouti. V kinech od 20. října 2016!