Uživatelské recenze

number one..

waref,, 7.9.2010

(Toto je kvalitní recenze)
Přečetl sem všechny 4.díly a musím říct, že naprostá paráda.

Naprosto úžasné

Anye@centrum.cz, Praha-4, 15.2.2005

(Toto je kvalitní recenze)
Nepochopím jak jsem mohla tak dlouho bez dwarfa žít myslím tím knihu. Seriál je super, ale v knize jsou přesně vysvětlený povahy všech členů posádky....Grante děkuju........P.s. je to strašná hlína

DOSTDOST DOBRY

VYDLAKOV, 17.6.2003

(Toto je kvalitní recenze)
DOSTDOST DOBRY HeJ MORE

Red dwarf

Jan Boudník, UL, 12.5.2003

(Toto je kvalitní recenze)
'Kdo kritizuje tuto knihu musí mít chování larvy a mozek gumový koblihy s IQ domácího učitele přírodopisu. Je to bomba. Ať si říká kdo chce co chce i překlad je výbornej. Je to i originální, protože koho by napadla hláška.'Ty jsi varle Rimmere.' Za jedna, jedna, jedna.

Preklad

Shave (shave@seznam.cz), Praha, 7.4.2003

(Toto je kvalitní recenze)
Myslim, ze druhe knize moc pomohla spoluprace s www.cervenytrpaslik.cz. Je uplne krasne videt, kde prekladatelovi onen zmineny Tomas Kucera vypomohl a kde to prekladal sam Senkyrik. Omezila se zbytecna vulgarita a celkove je kniha proste lepsi nez Nekonecno. FAKT BOMBA!

Horsi

, 6.3.2003

(Toto je kvalitní recenze)
Nekonecno bylo super. U LNZ jsem zatim v pulce, pribeh je docela dobrej, ale neni tam zatim moc srandy, skoro jsem se u toho nezasmal.

chachachachachachacháááááááá

Lubo,, 21.2.2003

(Toto je kvalitní recenze)
Červený trpaslík - Lepší než život je fakt skvělý, ale řek bych, že Nekonečno vítá... bylo lepší. Berte oba díly a nemůžete být nespokojeni!!!!

Překlad

QdO, Č.B., 20.2.2003

(Toto je kvalitní recenze)
Už v první knize pokulhávla překlad, ale přesto byla dobrá, ve druhé už vysloveně dře.... škoda. Jinak i dějově je lepší první knížka a přidávám se k zápornému názoru na přehnanou vulgárnost :-(

Lepší než kniha

Jenda Lapků - j.Lapka@email.cz, Ústí nad Labem, 12.2.2003

(Toto je kvalitní recenze)
Kniha byla ohromně zajímavá - zhltal jsem ji za dva dny(chodím do školy)... Ve srovnání s první publikací Red Dwarf je mnohem lepší, dynamičtější - plná zvratů a mnohokrát mě překvapila - nadzvedla z postele... Doporučuji tento vydatný a velmi zábavný HLT.

Lepší než nejlepší:-))

Elis,, 9.2.2003

(Toto je kvalitní recenze)
Jsem obrovským fandou tohoto seriálu, mám všechny díly a myslím, že bych z něj mohla bez přípravy maturovat... knížka Lepší než život se od seriálu v mnohém liší, ale základní pilíře jsou stejné- humor, jisté záchytné body- a dokonce je tam mnohem lépe vystižena psychologie postav, takže např. Rimmer nám už nepřijde jako 'bezmezný necitlivý hovado'! Doporučuji všem... a to jak znalcům seriálu, tak těm, kteří ani netuší, o co jde, protože to vážně stojí za to!!!!

Red Dwarf

, 9.2.2003

(Toto je kvalitní recenze)
Naprosto výborné čtení. Pobavilo mě to. Už se moc těším na daší vydání.

Je to jen metřík....můžem se brodit

Pan Filuta , blaznivejkrocan@atlas.cz, Praha, 9.2.2003

(Toto je kvalitní recenze)
Nekonecno... bylo naprosto super cetla sem to asi trikrat minimalne a nemuzu se dockat Lepsi nez zivot

BEZIM DO OBCHODU

Fireman, Prague, 9.2.2003

(Toto je kvalitní recenze)
Okamzite se pakuju a bezim si to koupit, prvni knihu sme precetl asi za jeden tyden, tahle bude v haji mnohem drive, ale knihy sou hooooooooooodne odlisny od serialu, a i kdyz ho znam vsechny dily nazpamnet (mam je na CDckach) tak kdyby byli stejny jako serial nebylo by co cist ze...

Uz jsem precet...

Metsn, metsn@wo.cz, Praha, 8.2.2003

(Toto je kvalitní recenze)
Tak uz sem to zhltnul a zhltnul jsem to stejne rychle jako dil prvni. K recenzi, prvni dil se mi libil vic, napr. proto, ze tam byly informace o zivote hlavnich hrdinu i pred nastupem na Cervenyho trpaslika... Tez se mi libilo, ze pribeh byl rozsirenejsi ale dejove se drzel serialu. V druhem dilu knizky se casto setkavame s uplnym rozporem mezi knizkou a serialem... Avsak stejne doporucuju koupit vsemi deseti, stale to ma nadhernou atmosferu Red Dwarf...

Slabota

Hut, Praha, 8.2.2003

(Toto je kvalitní recenze)
Na knížku jsem se moc těšil, ale vysloveně mě zklamala. Úvod byl vcelku dobrý. Pokračování slabé, takže jsem to ani nedočetl.

Hromádka trusu z myšího albína

Dave Chinzano Bianco Lister,, 7.2.2003

(Toto je kvalitní recenze)
Je sice od seriálu hodne odlišná,ale tahat s sebou knížku je pořád lepší než televizi.Spolu s Nekonečno vítá ohleduplné řidiče je to jasné první místo mezi světovou humornou literaturou.

Red Dwarf

ew, Plzeň, 3.2.2003

(Toto je kvalitní recenze)
Jak říká Lister, je to HUSTÝ. Doufám,že se při druhé knížce tohoto lehce morbidního dílka zase dobře pobavíme.

No konečně...

Metsn, metsn@wo.cz, Praha, 2.2.2003

(Toto je kvalitní recenze)
První přeložený díl byl perfektní i když k překladu bych měl také určité výtky (např. přespřílišná zbytečná hrubost, která se v seriálu nevyskytuje...) a druhý jsem sice již četl v angličtině, ale těšim se moc i na verzi v mateřštině... Nelze než říci - no konečně!

Milé překvapení

Fufňa, Havířov, 26.1.2003

(Toto je kvalitní recenze)
Mněl jsem obyva jestli kniha bude tak dobrá jak seriál ale kniha byla výborná a a dosáhla minimálně takové kvality jako seriál.Už se těším na další díl.

Překlad

Eso, Most, 23.1.2003

(Toto je kvalitní recenze)
Kniha sama o sobe je super ale dost o proti TV seriálu pokulhává překlad... Možná by se měl překladatel zamyslet a na seriál se podívat...

Red Dwarf

, 15.1.2003

(Toto je kvalitní recenze)
Opravdu super. Jestli druhy dil bude aspon zpoloviny dobry jako prvni, mame se na co tesit.

Výborná kniha pro zasmání(i když občas perverzní:-) )

normální kluk 15 let,tomas.hermansky@seznam.cz, Čáslav, 8.1.2003

(Toto je kvalitní recenze)
První díl této knihy jsem doslova 'zhltnul' jedním dechem:-). Mohu napsat jediné: D O P O R U Č U J I!
 
zavřít