Vyhledávání

Rozšířené hledání

42000 titulů skladem

Prázdný košík

Uživatelské recenze

Tak to se nepovedlo...

, 4.4.2006

(Toto je kvalitní recenze)
Film je stokrat lepsi...je to proste provar

Je fakt nejlepší!

peterk, Hodonín, 3.10.2005

(Toto je kvalitní recenze)
Vsechny dily jsou uplne bezvadne, ale tenhle je opravdu nejlepsi (pise fakt lip nez Naylor)!! Urcite ctete vsechny dily!!!!! Fakt super!!!!! Bezva!!!!! Skvele!!!!!!! Spicovni!!!!!!! Uzasne!!!!!!!! Naprosto nepopsatelne!!!!!!

NEJ NEJ NEJ NEJ TRPASLIKK VUBEC!!!!

Sedon, sedon@seznam.cz, Triton :), 13.9.2005

(Toto je kvalitní recenze)
Toto doporucuju....vubec neni pravda jak tu nekdo psal ze tam nejsou vtipy...no..je jich torchu min to je pravda....ale kdyz to poradne vnimate..tak se lochnite furt...a nahodou..je to nepinavi jak neco..i kdyz to znate nektere pasaze z filmu...opravdi pri cteni nekterych casti me tuhla krev v zilach...CHECK IT!!!

Nejhorší Červený trpaslík

Flip (jinak veliký fanda!!), Frýdek-Místek, 29.5.2005

(Toto je kvalitní recenze)
Po vydařené trojici červených trpaslíků se mi tenhle zdá dost nevydařený. Vtipy nic moc, film byl stokrát lepší. Grant a Naylor by měli psát společně a ne každý zvlášť, protože jinak to líp neumí ani jeden. Vyčpělé a ten překlad...no ten překlad je strašný.

TOP-Tom

, 19.3.2005

(Toto je kvalitní recenze)
Již dlouho jsem tento titul očekával a sledoval, jak si vede na Argu v pořadníku. Když se jednoho nehezkého dne propadl RD4-Backwards z první desítky až ke konci stovky, přepadl mě smutek, trýzeň a beznaděj. S pocitem, že slíbené vydání v roce 2004 se asi nestihne, jsem dostal strach, že si z nás jen někdo dělá srandu. Ale naštěstí už je to tady ... po třech milionech letech čekání jsme se konečně dočkali ... Snad mohu mluvit za všechny lidi z xRD ... ><((( _°°> A ještě něco ... jen aby ses tím trapným machrováním nezadusil, gogo :P

supr trůpr

tomsigi@seznam.cz, Polná, 19.3.2005

(Toto je kvalitní recenze)
Bomba Grant píše líp než Naylor P.S neví někdo kde koupit HALÓ, HALÓ! - Kompletní válečné deníky Reného Artoise

čůůůůůs

Bezerker skocdozdi@gmail.com, Praha rulez:), 16.3.2005

(Toto je kvalitní recenze)
Tak jsme se konečně dočkali. Já už myslel, že to ani nevyjde. Nu což, chybovat může i kondomová hlava:)Souhlasil bych s prvním 'vzkazovatelem', min 10xseriální a do 10 všechny 3 knížky. čus Bezerker als Honza:) PS Trpaslicon bude tenhle víkend, tak nezapoměňte přijít. Bude i rozmačkaná kobliha (to jednoho naštve:)))))))))

Už se nemůžu dočkat

gogo, prokesma@centrum.cz, hluboký 3 miliony let vzdálený vesmír, 29.12.2004

(Toto je kvalitní recenze)
Ještě jsem ji neviděl, nikdo ji neviděl, ale myslím že je to DALŠÍ DÍL ČEHOKOLIV KOLEM ČERVENÝHO TRPASLÍKA. Všechny díly jsem viděl minimálně 10x, mám první 3 díly knížek, mám trika, čepici a objednal jsem si model lodi RED DWARF..., Už aby to vyšlo, uvidíme se na Trpasliconu 2005
 
zavřít