Nejprodávanější audioknihy na CD za posledních 14 dní

Lucemburská epopej II - Kralevic Karel (1334–1347) - 10%
Druhý díl románové fresky začíná příchodem kralevice Karla do Čech a končí smrtí jeho otce Jana Lucemburského u Kresčaku.

Lucemburská epopej II - Kralevic Karel (1334–1347)

488 Kč
439 Kč
Pod junáckou vlajkou
Další z řady foglarovek v novém vydání. Mirek vstupuje do skautského oddílu s nečistými úmysly – chce tu pro svoji partu ukrást stan.

Pod junáckou vlajkou

359 Kč
Prach, popel a dým - 10%
(1x)
První kniha z detektivní série Marie Kovandová. Překladatelka právnických textů narazí v knize z antikvariátu na dopis, který vzbudí její zvědavost. Pouští se proto do pátrání…

Prach, popel a dým

348 Kč
313 Kč
Největší záhady zločinu
Podívejte se na nejznámější nevyřešené kriminální případy pohledem nezávislého vyšetřovatele a rozluštěte největší záhady zločinu. Populární badatel a reportér Jaroslav V. Mareš rozkrývá proslulé případy, které otřásly naší společností.

Největší záhady zločinu

341 Kč
Krysburger - 10%
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.

Krysburger

368 Kč
331 Kč
Tibetská kniha o životě a smrti - 10%
(2x)

Klasické dílo spirituální literatury & mezinárodní bestseller. Tibetská kniha o životě a smrti inspiruje, jak žít, ale také připravuje na to, jak se chovat s příchodem smrti.

Tibetská kniha o životě a smrti

588 Kč
529 Kč
Závod s časem - 10%
(1x)
Detektiv Josie Quinnová o své sestře neslyšela od chvíle, kdy Trinity před třemi týdny po hádce utekla z jejího domu. Když tedy na odlehlé chatě, kam se Trinity uchýlila, najde lidské kosti, obává se Josie nejhoršího.

Závod s časem

449 Kč
404 Kč
Jak omezit vtíravé myšlenky a zlepšit kvalitu života
Zkuste si najít chvíli čas a poslouchejte zkušeného psychologa Jana Svobodu a jeho praktická cvičení ke zklidnění mysli.
Ukázky

Jak omezit vtíravé myšlenky a zlepšit kvalitu života

224 Kč
151 příběhů na Stezce Českem - 10%
Lucie ve svých předešlých knihách popisovala krásy evropských stezek a náročnou Pacifickou hřebenovku. Tentokrát se však zaměřila na něco, co máme mnohem blíže. Na Stezku Českem.

151 příběhů na Stezce Českem

399 Kč
359 Kč
Čerti nejsou
Zvukový záznam knihy Zdeňka Svěráka, nazvané Čerti nejsou proto, aby se jí děti nebály. Čerti tam sice jsou, a to dokonce tři, je to však pohádka o lidech, kteří se měli rádi a málem o tu lásku přišli.

Čerti nejsou

306 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 106 položek
1 2 3 .. 11 > >>