Nejprodávanější audioknihy na CD za posledních 14 dní

Prach, popel a dým - 10%
(1x)
První kniha z detektivní série Marie Kovandová. Překladatelka právnických textů narazí v knize z antikvariátu na dopis, který vzbudí její zvědavost. Pouští se proto do pátrání…

Prach, popel a dým

348 Kč
313 Kč
Krysburger - 10%
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.

Krysburger

368 Kč
331 Kč
Pro hrst dukátů - 10%
Žhavé léto roku 1601. V kremnické mincovně, kde z drahých kovů vytěžených v uherských hornických městech razí nejlepší dukáty, tolary a groše v celé říši, došlo k vážnému incidentu – z pokladnice zamčené na tři zámky zmizela razidla.

Pro hrst dukátů

375 Kč
338 Kč
Případ podivného gombíku - 10%
Druhá část série dobrodružných historických detektivek z doby Velké Moravy. Hlavními hrdiny a velkomoravskými „detektivy“ jsou Slavomír, kníže z mojmírovského rodu, a jeho vikinský přítel Erik.

Případ podivného gombíku

328 Kč
295 Kč
Doručovatelky
(1x)
Případ jeho pohřešované manželky zůstává nadále nevyřešený a detektiva Roberta Ketta tíží výčitky svědomí. Ve snaze začít znovu a nechat minulost za zády odchází s dcerami do Norwiche, kde chce najít klid.

Doručovatelky

323 Kč
Pod junáckou vlajkou
Další z řady foglarovek v novém vydání. Mirek vstupuje do skautského oddílu s nečistými úmysly – chce tu pro svoji partu ukrást stan.

Pod junáckou vlajkou

359 Kč
Závod s časem - 10%
(1x)
Detektiv Josie Quinnová o své sestře neslyšela od chvíle, kdy Trinity před třemi týdny po hádce utekla z jejího domu. Když tedy na odlehlé chatě, kam se Trinity uchýlila, najde lidské kosti, obává se Josie nejhoršího.

Závod s časem

449 Kč
404 Kč
Kriminální příběhy osmdesátých let
Deset povídek o skutečných zločinech, které vyšetřovali špičkoví českoslovenští kriminalisté. Oblíbený žánr „true crime“ se věnuje opravdovým kriminálním případům a popisuje policejní pátrání podle vyprávění reálných detektivů.

Kriminální příběhy osmdesátých let

316 Kč
Lucemburská epopej II - Kralevic Karel (1334–1347) - 10%
Druhý díl románové fresky začíná příchodem kralevice Karla do Čech a končí smrtí jeho otce Jana Lucemburského u Kresčaku.

Lucemburská epopej II - Kralevic Karel (1334–1347)

488 Kč
439 Kč
Smršť
(6x)
Hrdinové mysteriózního thrilleru Smršť zažívají tu nejhorší noční můru v pustém regionu na pomezí Slovenska a Polska. Josef Karika sugestivně spojuje klasickou lidovou povídačku o větrnici s moderním žánrem hororu.

Smršť

349 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 102 položek
1 2 3 .. 11 > >>