Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2008

Muž, který sázel stromy
(4x)
Mistrovská povídka francouzského autora Jeana Giona z roku 1953. Stylově čisté a dějově jednoduché vyprávění o prostém, osaměle žijícím pastýři... Čte Marek Eben, režie Jan Jiráň, hudba Marek Eben, hudbu nahrála skupina Bratři Ebenové.

Muž, který sázel stromy

179 Kč
Masaryk aktuální
Přednášky promlouval Milan Machovec v letech 1993-1994 ve vlastním bytě k tématu Masaryk aktuální. Na 4 CD se profesor Machovec věnuje T.G. Masarykovi v těchto oblastech: Čím je dnes aktuální TG.M.?; Masaryk proti všem; Poslancem Říšského sněmu ...

Masaryk aktuální

417 Kč
Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda
Hororový příběh o dvou protikladných tvářích lidského charakteru. V titulní dvojroli Ilja Racek, dále hrají Eduard Cupák, Otakar Brousek st., Petr Nárožný, Vladimír Brabec a další . Režie Ivan Chrz. Rozhlasová nahrávka z roku 1994

Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda

212 Kč
Nora (Domeček pro panenky)
Nora (Domeček pro panenky)- dramatika H. Ibsena v provedení Dany Černé, Ivana Trojana, Martina Stropnického,Daniely Kolářové, Borise Rösnera a další...Překlad František Fröhlich, režie Hana Kofránková. Rozhlasová nahrávka z roku 2004.

Nora (Domeček pro panenky)

169 Kč
Za trochu lásky
Z profilů významných žen v životě J. Vrchlického je vytvořen zajímavý psychologický obraz této osobnosti české literatury. Dílo má rovněž dokumentační hodnotu a je v něm užito citací z Vrchlického básní. Interpretují Miloš Hlavica a Růžena Merunková.

Za trochu lásky

89 Kč