Nejprodávanější tituly - leden 2011

Proveď vola světem, volem zůstane
(3x)
Milan Kohout, nepřehlédnutelný performer a pedagog, se nám představuje v roli literáta, a že v literární branži dosahuje stejných kvalit jako ve svých nejlepších performancích, se můžete přesvědčit nad jeho knihou Proveď vola světem, volem zůstane.

Proveď vola světem, volem zůstane

171 Kč
Dvojité dno
(5x)
Nová sbírka kultovního básníka. Básně a zápisky veršem převážně z roku 2009 a první poloviny roku 2010.

Dvojité dno

198 Kč
Mým marodům
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.

Mým marodům

203 Kč
HHhH
(15x)
Strhující prvotina francouzského spisovatele Laurenta Bineta, který za ni získal Goncourtovu cenu, barvitě vykresluje okolnosti atentátu na Reinharda Heydricha.

HHhH

338 Kč
Hypnotizér
(23x)
Kriminální román, thriller, který odhaluje temné stránky lidské duše a otvírá bránu do pekla lidského zatracení.

Hypnotizér

404 Kč
Koncept kontinua
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.

Koncept kontinua

168 Kč
Zeptej se táty
(8x)
Smrt zpozorní naše životy. Ústřední událostí posledního románu Jana Balabána je umírání a smrt člověka, jeho vlastním vnitřním dějem je ovšem náročné hledání života. Román vyhrál v anketě Magnesia Litera 2011 – Kniha roku.
Ukázky

Zeptej se táty

206 Kč
České snění
(3x)
Čtivě napsaná kniha historika Pavla Kosatíka je věnována kolektivním českým snům 19. a 20. století, které vypovídaly zejména o falešných představách, touhách a iluzích, které Češi měli o sobě samých.

České snění

403 Kč
Povídky
(4x)
Souborné vydání povídkové tvorby jednoho z nejvýznamnější českých autorů posledního dvacetiletí. Povídky nedávno zesnulého Jana Balabána patří ke klenotům české literatury a to nejen podle kritiky, ale především podle čtenářů.
Ukázky

Povídky

314 Kč
Zabíjení po česku
Strhující dokument o excesech, kterých se dopouštěly tzv. Rudé gardy na Němcích po osvobození v roce 1945. Kniha je ekvivalentem stejnojmenného televizního dokumentu České televize. Součástí knihy je DVD se záznamem masakru na Bořislavce.

Zabíjení po česku

224 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>