Nejprodávanější tituly - leden 2011
psychologie

Spánek a sny - 11%
Sborník Spánek a sny obsahuje dvanáct studií předních českých badatelů a čtenář v něm může získat hlubší přehled o postojích ke spánku a snu, které převládaly v osmi vybraných archaických kulturách.
psychologie

Spánek a sny

267 Kč
238 Kč
Malý princ v nás - 11%
(1x)
Mathias Jung se v kratičkých kapitolách své knihy zamýšlí nad dramatickou dobou vzniku Saint-Exupéryho knihy a uvažuje o strachu či úzkosti, bez nichž není lidského růstu.
psychologie

Malý princ v nás

194 Kč
172 Kč
7 návyků úspěšných teenagerů - 11%
Kniha 7 návyků úspěšných teenagerů přibližuje dospívajícím nadčasové principy, které jim pomohou vytvořit si základ pro zvládání nejobtížnějších problémů v jejich dalším životě.
psychologie

7 návyků úspěšných teenagerů

315 Kč
280 Kč
Hněv a jeho smysl - 11%
Rozpoznání hněvu a fantazií s ním spojených je cestou, jak uvést do rovnováhy vztah mezi já a okolním světem. Kniha je určena psychologům, psychoterapeutům a čtenářům se zájmem o populárně psychologickou tematiku.
psychologie

Hněv a jeho smysl

278 Kč
247 Kč
Hypnoporod - 11%
Česká republika patří k zemím, kde se většina žen porodu bojí. Často nemají jiné přání, než ho mít rychle za sebou. Autorka neprosazuje hypnoporody za přítomnosti odborného hypnotizéra, nýbrž vede každou jednu ženu ke schopnosti autohypnózy.
psychologie

Hypnoporod

269 Kč
239 Kč
Koktavost - 11%
Přehled poruch plynulosti řeči a východiska pro jejich hodnocení, současné poznatky o příčinách a vývoji koktavosti, pravidla a metody pro její diagnostiku.
psychologie

Koktavost

482 Kč
428 Kč
Psychologie osobnosti - 11%
(1x)
Psychologie osobnosti usiluje o poznání a pochopení člověka, jeho psychiky, stejně tak i o sebepoznání a sebeporozumění.
psychologie

Psychologie osobnosti

248 Kč
220 Kč
Zločiny kacířky Klotyldy - 11%
Novinka z pera autorky titulu "Poslední dny Jana Palacha" vznikla z podnětu klientů její terapeutické praxe, kteří si přáli mít podporu po ruce častěji, než jen při návštěvách její poradny.
psychologie

Zločiny kacířky Klotyldy

143 Kč
127 Kč
Tváře a charaktery - 11%
Tato kniha je výsledkem dlouholetého snažení francouzského psychologa Luise Cormana, který věnoval skoro padesát let své odborné činnosti nalézání vztahů mezi podobou člověka a jeho povahovými vlastnostmi.
psychologie

Tváře a charaktery

291 Kč
258 Kč
Umělcova cesta - 11%
(3x)
Umělcova cesta nabízí vzrušující metodu, jejíž pomocí lze odstranit tvůrčí blok v jakékoli umělecké činnosti.
psychologie

Umělcova cesta

320 Kč
284 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>