Nejprodávanější tituly - leden 2011

Dvě věže (ilustrované vydání)
(3x)
Společenstvo Prstenu je rozděleno. Frodo a Sam pokračují ve svém putování podél Velké řeky Anduiny sami - tedy až na tajemnou postavu, která se krade za nimi a sleduje každý jejich krok.

Dvě věže (ilustrované vydání)

500 Kč
Nahota feminismu
(1x)
Drtivá kritika feministické ideologie z pera autora bestselleru " Základy mužského šovinismu"

Nahota feminismu

88 Kč
Beatrice a Vergilius
(2x)
Nový román bestsellerového kanadského autora stejně jako Pí a jeho život vykazuje až překvapivě upřímné paralely Martelova života a jeho knižního hrdiny.
Ukázky

Beatrice a Vergilius

202 Kč
Konec punku v Helsinkách
(9x)
Román o popraskaných vztazích, neustávající touze a míjení, o světě, který se tak rychle proměňuje, že jsme mu už dávno přestali rozumět.

Konec punku v Helsinkách

356 Kč
Hrdý Budžes
(14x)
Prvními roky husákovské normalizace nás v této knize provází žákyně druhé třídy ZDŠ v Ničíně Helenka Součková. Kniha si získala mnoho čtenářů také díky úspěšnému divadelnímu zpracování.

Hrdý Budžes

224 Kč
Lunární kalendář pro nastávající a nové maminky 2011
Lunární kalendář věnovaný budoucím a novým maminkám obsahuje užitečné rady a doporučení podle nenovější zdravovědy.

Lunární kalendář pro nastávající a nové maminky 2011

134 Kč
Další prevít? Jen to ne!
Třetí část úspěšné série nahlížející z nezvyklého úhlu rodičovské starosti s batoletem. Malý prevít, který v předchozích dílech šikanoval a zcela zotročil své rodiče a domácí kočku, musí čelit nové výzvě, jež ohrožuje jeho dosud výsadní postavení ...

Další prevít? Jen to ne!

152 Kč
Celý život
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.

Celý život

539 Kč
Evangelium ohně
(1x)
Uhrančivý román o síle slov. Jeho hrdina Theo nalezne svitky s pátým evangeliem od očitého svědka posledních dnů Ježíše Krista. Netuší jaký dopad bude mít nález na křesťany, Araby, vražedné maniaky a zákazníky Amazonu ...

Evangelium ohně

220 Kč
Porodní asistentkou krok za krokem
Knížka předkládá souborné informace o vlastnostech a dovednostech, které porodní asistentky pracující v komunitním prostředí potřebují proto, aby mohly ženám poskytnout kvalitní, bezpečnou a efektivní péči během těhotenství, porodu a v době poporodní.

Porodní asistentkou krok za krokem

262 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>